performans için ss replika alıyorum kısmetse inş. :)
Printable View
performans için ss replika alıyorum kısmetse inş. :)
yazılım öncesi ve sonrası dyno çıktılarını paylaşırmısınız sakıncası yoksa?
emme-gaz kelebeği port polishte yaptırıcam ben inşallah bu hafta, chipi ondan sonraya bırakıyorum.
veriler neydi abi, hp-tork? devir ne dönüyordun chipten sonra?
emme-gaz kelebeğine işlem yaptırdın mı sende?
biraz fazla sordum kusura bakmazsın inşallah araba TS 306 olunca soruluyor işte :)
zuhahaha vay demek denemeye gelmiyorsak göremiycez verileri :D
SS 306 benim ki füme ;)
şuanda denemelere cıkmıyorum aracım hazır değil malesef.
eksiklerimi bitirmeden cıkmıycam abicim., bekleyen çok var zaten konu açıcam aracımın işleri bitince.
TS 306 çok beğendiğim bir araçtı. Aracınıza maşallah. Bir ara turbo idi ve çok güzel gidiyordu. Şu an tekrar atmosferike döndü sanırım.
Turbo TS füme renkti abi.
Araba kayboldu gitti.
Bu konu da olayı netleştirelim.
Herkesin genel kanısı;
60mm düz boru / SS,Remus,Sebring,Devil tarzı 60mm son susturucu en iyi performansı veriyor.
Hava filtresi sisin önünde uzatılıp sis sökülüyor.
eskı bı 306 sahıbı olarak 60 lık duz boru magnex slush cat son susuturucu fıltreyıde sısın ıcıne koyduktan sonra tadından yenmez ses az olsun dıyosan ss magnum bak derım 51 lık ıle altlar daha dolu oluyo ama 60 lıkla ustler daha guzel oluyo denedık gorduk yınede senın fıkrın
51lik koymıycaz egzos.
60lık olucak, devir döneceğimiz için chipten sonra altlardan ziyade üstler canlı olması daha faydalı, zaten torku filan yerinde olacağı için makinanın altlarda ölme gibi bi durumda söz konusu olmıycak inşallah..
kelebekı temızlet bence ugrasmısken hastalık gıbı bı seydır gaz telını kontrol ettır gtı larda olan seyler
pug larda sistemi bilmiyorum ama all motoring de 2 litre vteclerde 60mm kullanıyorlar ve 10 000 donuyolar makineleriyle burdan yola çıkarsak yine 2 litre ama flowu okdar olmayan 306 gti makinesine fazla buyuk gelebilir
İlerde benim denemek istediğim esas ölçü 55mm-57mm gibi ara bi ölçü..
Çünkü 106gti'de 51lik borudan 48liğe düşüp arabası ileri giden çok GTI'cı var..
GTI-6'da da bu olayın gerçekleşeceği kanısındayım ben şahsen ama bunu denemem için biraz zaman var..