dilerseniz bnm aracımın parça listesiylede yardımcı olabilirim 12.5 piston ince conta kapak taşlama vs gayet sıkıntısız ve güzel yürüyor
Printable View
dilerseniz bnm aracımın parça listesiylede yardımcı olabilirim 12.5 piston ince conta kapak taşlama vs gayet sıkıntısız ve güzel yürüyor
bolt on şekilde Vti ile 200hp biraz zor olur..Piston olmadıkça stage 2 egzantrik zaten anlamsız olur..Ben SRP pistonlar ile skunk 2 stage 2 ile 200hp alıyordum pistonları B16b yapıp 82mm'e yükseltince 10hp kafadan artış oldu sadece piston farkı ile..
cihad abisi wiseco cp arias vs vb marka yüksek sıkıştırmalı piston alıcan 81.50 82 veya.b18 için olucak büyük ihtimalle sıkıştırması 12.5 cr olandan.biraz hızlı gidicem diyosan egzantrik farklılık göstricek stage 1 tuner pro stage2 diye biraz hızlanıcam dersen stage1 tuner hızlanıcam diyosan stage2 veya pro serisine geçicen.açmışken port polishde yapıcan emmen var yay şapkan var kelebeğini işleticen wideband yağ pompası conta takımı anakolyatak belki duruma göre yağ jeti vs vb de deişebilir duruma göre ateşleme ile ilgili zaten bilal yazdı büyük ihtmalle radyatör ve ekipmanlarınıda alman gerekicek sağlıklı olması için.buna ilaveten enjectör benzin pompası ve benzin regülatörüde alman gerekebilir.hafifi kasnak vsvb diye baya bi ilerler liste ama olması gerekenler bunlar neptuneyide iyi bi tunere yazdır sonra hayırlı gazlamalar..
Saol Talih kardeş aklımda belirlendi artık alacaklarım Piston ve Egzantrik de. Zaten bir çoğunu sıfır aldım. Egzantrik ve Pistonu bugün yarın alacağım gerisi artık ustaya kaldı.
Yazdığın listenin yüzde 90ı hazır durumda.
Tüm arkadaşların değerli yorumları için tşk ederim.
oem eksantrik oem beyinle rol vti tekerde 200hp çıktı yakında eksantrik ve beyin uygulaması yapıcam sonucu burdan açıklarım birazda olsa yardımcı olur umarım
kerem 200 biraz iddalı olmadımı?
abi daha bi hafta önce dynoya çıktım :D aracımda darton84 y.sıkıştırma piston eksoz sistemi fln var gayet 200hp 200tork mevcut şu an
skunk2 pro stage 2 ile nası bi tepkime vericek bilemiorum merakta ediyorum açıkması s300 olmadan takmak istemiyorum elimde sadece p28 mevcut
Mükemmel bir sonuç, merakla bekliyorum devamını!!
o dynoya kurban maşallah ne denyoymuş..olurmu sence öle bişi?pekiegzantrik yazılımdan sonra ne hedefliyosun 300 falanmı?:)
liste aşağıda hepside birbirine uyumlu verimli parçalar kopyala yapıştır yapıorum
CP 12.5 cr piston
jun stage3 eksantrik
aem methanol kit
Sıfır krank
İtr yağ pompası
İtr su pompası
Acl race yataklar
Ferrea sübablar
Oem sübab lastiği
Buddyclub 0.5 ince conta
Supertech yay şapka
Arp saplamalar
Arp kol saplamaları
Walbro benzin pompası
Komple 60 lık boru
Project orta susturucu
Hytech headers
Dcsport 63 lük son susturucu
Skunk2pro emme
Emme port polish genişletme 71mm
blox 71mm kelebek
hondata termal conta
Custom geniş radyatör
Custom filtre kiti hks
Neptune beyin
Stage4 baskı balata
Hafif volant
Ebc fren
Tork damper
Hafif krank kasnağı
Mugen fan müşürü
Oem triger ve öteki kayışlar
Aem wideband
Ngk buji kabloları
Deporacing yağ basınç göstergesi
Komple sıfır elektrik tesisatı
Yağ jetleri iptali
Yada yanlış yadım kesin 200 üstü ama ne kadar üstü doğrusu olmalıydı
eksantrik methanol eksik setupta ondan şu gücü aldım diyemicem
Umut birde hytech 4-2-2-1 ise tecrüblerini alabilir miyiz?
Yanlismi anladim 1,7 high cr pistonla 200whp . Hayirli olsun:-)
ovvv 150 hp reno mütişmiş :) kafa kaldırır o mertcan.