bnm kanımca hytech gerçekten süper bişi altta zevkli üstte güzel yapmış yapanlar :D yanlız kidracing ın canını yerim o tam yıkım :D
Printable View
mertcan abi abi yapma yaa senin aracın atmo en dolu haliyle 170üstü güç verirdi gibi sen tam sökükken avanslıyken rol vtecte bi vida bile sökük değilken üstüne 2kişi varken arabada avansta yoktu nası bi sonuç oldu biliyosun.... aracım 161hp çıkar heralde :D dediğinize göre varsa elinizde vti dediğiniz gibi 160-170hplerde bi deniyelim nası bi sonuç ortaya çıkıcak :D
senın aracında 84 mm darton var ama ... orjinal egzantrik ve beyinle böyle yürüyor deme sadece.
200 hp teker veriyosa gücü 215-220 hp demektir. aracın 200 hp çıkabilir potansiyeli var doğru motor gücüdür ama.
ya araban gitmez demedik ki biz sana tabiki yürür ama 200 olmaz bence halada ısrarlıyım istanbula geldiğinde iyi bir yerde dynoya cık bakalım ne cıkıcak..
kerem abisi yine söylüyorum araban cok güzel yürüyodur itirazım yok.geçerken mutlaka uğra çayımı iç yemeğimi ye hatta kal misafir ediyim sorun yok bladerk erkut nasıl misafir ağırladığımızı bilir:)ama kolaymı abisi bu işler 4 tane pistonla 200 hp cıksın olurmu öle şey?olursada benim kafam basmaz
abi doğru diosunda bende tam liste yazmadım hiç bi zaman küçük şeyleri eklemedim bile.. abicim tabiki uğrarım ticaretimiz oldu dostluk başladı uygun olursak erkut abiyle bile gelirim bn sana bişi demiyorum ama abi mediğim mertcan abinin lafı biraz ağırıma gitti dalga geçer gibi
ben herzaman beklerim ticaret olmasada:)diyer konu mertcanla aranda ona ben karışamam
cihad abi beni hatırlamışındır umarım yay şapka ticaretimiz geçmişti..
benim tavsiyem sana skunk2 stage1 pro olucaktır...
- Stage I
INTAKE lift- 11.58 mm, duration 252 @ 1mm
EXHAUST lift - 10.8 mm, duration 249 @1mm
- Pro I+ for B series
INTAKE lift- 12.6 mm, duration 264 @ 1mm
EXHAUST lift - 11.9 mm, duration 264 @ 1mm-
Stage II
INTAKE lift- 12.3 mm, duration 266 @ 1mm
EXHAUST lift - 11.8 mm, duration 262 @ 1mm
- Stage III -
INTAKE lift- 12.8 mm, duration 270 @ 1mm
EXHAUST lift - 11.8 mm, duration 279 @ 1mm