ciğerli accord var full stok düplü :D
Printable View
ciğerli accord var full stok düplü :D
Ben bu akşam kavacıkta olucam sizi ve hepinizi müsaitseniz beklerim videolu şekilde :) .
siz baştan oyun bozanlık yapıyosunuz anlaşıldı :) sende sök o zmaan arabanı bende sökerim. itin ..ötüne soktuğunuz si lar sonuçta bunlar.. vtecleri zorladığınız accordunuz si ın headersına laf yapıyosa :D :D
çok iddalıysanız ciğerli vtecte var yani hani zorladığınız vtec..
Arkadas uslubunu duzelt ilkonce. Stock si im var denerim cok accord gectim diye konustun, sonrasinda sadece headers var dedin. Biz boyle sonradan cikan cok mod gorduk. Ben arabami niye sokeyim ? Ben senin stock si im var demene karsi deneyelim dedim dimi ? Ben sana sadece sunu derim; ben 120 kiloyum suan, lpg tankimda yaklasik 45 kilo :) sen kac kilosun bilmem ama misal 80 kiloysan yanina 80 kilolul bi adam daha alacaksin boylece aractaki agirliklari esitlemis olucaz sadece arabalar yarisacak ok ? ;) bu arada 1585 kilo ruhsat agirligim :)
Port polish, Cai, Headırs, Egzost... üf üf ne güzel olur :)
Vala benim aracım omer rs de şuan. Bakımında problem yoksa düşünmeden si ile denesin bence. Ondada tüp var ama sorun değil o halde çoook denedim sitedede her yerdede videoları var
Bir ara manuel'e çevirecek birileri vardı sanırım.Var mı haberi olan ?
iyicene sardım bu ara k24 accorda videosu falan olan varsa bi lin verebilirmi
anassının gözü :D nevarmış bunda ya f,h,e mi :D