stock abi :D
Printable View
Az yakında caı hdr egzozlu bı k24 ızlıycez denemelerde :D
Artı olarakta düplü :D
valla asırı baskı var artık evden adam gibi yeni bi araba al diye gözüme kestirmiş durumdayım :D merakla bekliyorum :D
ilk cıktıgı zmnlarda semtte vardı bir abimizde ozmn bukadar hasır nesir degildim bu olaylara komple mugendi ve noss var diyolardı sahilde gazlardı biz evden duyardık filtre sesini :D cıtırdan nosu kaldırırmı acaba sanzıman vs.
evet charge cok daha mantıklı sanzıman için tadından yenmez valla 2.4 charge tüplü patron arabası :icon_tup::icon_tup:
gtr geçen stock si var sizin haberiniz yol la :D
kısalı,filtre eksozlu makınası sağlama bir si 200e kadar k24 tokatlar gıbımı gelıyo
bendede honda citty var tarkan bey bende geçerim sizi =)
Gercekten ciddi ciddi 200 kusurlerdemi yakiyolar sehir icinde ?
Sehirici 95 tl gaz ile 330-350 km arasi yapiyorum :)
stok si ile accordu geçicek olan arkadaşlar hayal görmesin ilk basıldıgında belki 1 boy öne çıkar sonra traşa baglar :)
Konu nerden nereye gelmiş :) Ona bakarsanız bende Stock ies ile F/e/h li Si geçiyordum... Ama esay var esay var işte :D Tavsiyem çok takılmayın bu konulara esayları da o kadar küçümsemeyin... Kapak açılmamış bir esay toplanmışlara göre farklı gidiyor bu da benim deneyimim diyelim... He accord la yürür mü bilemicem bindim ama hiç gazlamışlığım yok accord la...
Hangi arabayı alırsam alıyım aklımın hep bi köşesine yer etmiştir bi k24 accord... Konuyu uzaktan da olsa takipteyim... Denerseniz sonuçları merakla bekliyor olcam... Kolay gelsin şimdiden...