düz daha dolu dolu duruyor...
düz
kare
kare plaka için az derinlik olsaymış belki hoş durumuş ama böle ulu orta kalmış gibi görünüyo.çok mu kötü hayır...** uzun plaka daha ağır klas görünüyo sanki hocam.Bi öneri...M plakalıklar var,sağ alk köşesinde M işareti var ve plakanı içine otortuyosun belki öle daha değişik durur bilemedim![]()
arabayı aldım alalı bekliyorum biri hediye alır 25 liralık logo diye bi Allahın kulu da almadı
denedim denedim güzel duruyo ama arabaya jant gelene kadar apaçilik yapmıyım diyorum.. jantımı alıyım basıyım bi ondan sonra böbrekle difüzörü gun metal yapıcam
M değil de Bmw Team Germany yazıyodu eski arabamda bagajda öyle bi plakalık güzel olur hakkaten.. güzel fikir
ikisini de takılacak hale getiricem önce kareyi bi takıcam linç etmezseniz benisonra bakalım kısmet
![]()
yok yok anladım dediğini de m olmayan arabada ///M logosuna gıcık oluyorum işte![]()
kare plaka adolf hitler bıyığı gibi durmuş.
düz iyidir öbür türlü boş duruyor öndede arkadada hiçbir türlü yakıştıramadım kareyi.
plakada 53 var ne taksan olur![]()
Düz iyidir.. güzel duruyor..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
öne plaka takmasan daha güzel olurplaka bozuyo arabaların görüntüsünü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)