Kirli bir beyaz ne kadar çok yakışırdı![]()
Sarı 1
Sarı 2
Beyaz
Mavi
yıne bırseyler kurcalısyorsun yavruuyardımına ıhtıyacın varmı daha once 106 dagıttımm topladım
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
inşallah sarıdan sıkılmazsın toprağım. Ömürlük bi renk istiyorsan bence Audilerdeki beyazıda düşün derim. CF lede uyumlu durur. Kirli gözükmez aracını oldugundan daha büyük gösterir. ( garip gelecek ama beyaz renkte öyle bi yanılsama oluyor genelde )
![]()
Allah kolaylık versin o zaman kardeşim Senin ilacın photoshopyapış birinin yakasına ama çok renk deneme hepten çorba olursun
![]()
Bu renk nasıl sizce cewap hayır ise tabiki sarı daha güzel![]()
Merso'nun sadece avantgarde donanımlarında sunulan patlıcan moru rengine ne dersiniz? (aşağıdaki renk siyah mı mor mu tam ayıramadım, resimlerde çok ayıramıyorum)
Ya da BMW nin M serilerinde sunulan interlagos mavisine? Ki bence maviye boyatılacaksa illa ki, kesinlikle bu renk olmalı.
Keza M5 lerde kullanılan sepang bronze rengi de güzeldir, önerebilirim.
Bunların ikiside özel renklerdir.
Eğer BMW'ninkinden bahsediyorsanız, interlagos blau diye geçer, BMW'nin amblemindeki mavinin birebir rengidir. Sadece M serilerinde individual renklerde sunulmaktadır, %60 mavi-%40 mor ton içerir. Bu sebepten "koyu" mavi diye nitelendirebiliriz.
Renk kodu A30'dur. Dünya üzerinde daha güzel bir mavi renk tonu yoktur bana göre.
EDIT: Bu arada, aracını boyatmak isteyen ve renk kodu arayan arkadaşlar için yararlı bir site buldum. Belki yardımcı olur bu link
http://www.automotivetouchup.com/
Search kısmından yardırın![]()
Hulk'un yeşilinden olabilir . Görmedim öyle renkte bir 106 henüz .
Edit : Karar verilmiş .![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)