göki sen bi araştır o zmn. en olmadı ben ztn 1 hafta evdeyim, alır bi kumaş denerim olacak gibiyse yaparız ama benim torpido gerdirerek tek parca olmaz gibime geliyoneyse deneyim olur bişe kaybetmeyiz
![]()
göki sen bi araştır o zmn. en olmadı ben ztn 1 hafta evdeyim, alır bi kumaş denerim olacak gibiyse yaparız ama benim torpido gerdirerek tek parca olmaz gibime geliyoneyse deneyim olur bişe kaybetmeyiz
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
http://www.luxuryflocking.com/turkceluxury.htm
Şurası ile bir konuş Göki. Netten buldum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kanka yarın ararım ama bu balıkesirde, istanbulda şubesi yoksa yaş iş, bide kargolar filan hep masrafbu işi istanbulda yapan bulmam gerek, yarın artcar ile bi konuşayım bide ahmet28 ikitellide biyere sorucak zaten çarşamba gününe kadar kesin bişe yapamazsam yatar bu iş
Bu kaplamanın aynısını sefa vts yapmıştı.Ondan bilgi alabilirsin
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
güneş görmediği sürece sıkıntı olmuyormuş kanka, artcar öyle dedi. ben iyi muhafaza ederim bahçe güneş görmüyor bide ön camda darkblack cam film var zaten sıkıntıda olmaz, yarın bi fiyat konuşucam bakalım ne dicekler
yok kanka olmaz öyle iş, yada aslında çaksam mı la ahuahuah![]()
Fiyatı konusunda birşey diyemem ama Göztepe Soyak tan yukarı doğru çıkarken köprü yoluna dönülen yerde bir konsol kaplayan adam vardı. İşçiliği iyiydi. Sorun isterseniz. Bebek mağzasına gelmeden önce sol tarafta. TEM-Köprü ara bağlantı yolunun paralel yolunda kalıyor...
Google earth pozisyonu
41.005934,29.07095
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
artcar ile görüştünüzmü bilmiyorum ama eski aracım için görüştüğümde konsola kaplama yapmadıklarını belirtmişlerdi prensip olarak şu anda yaparlarmı bilemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)