Cihanım Kolay Gelsin :)
Printable View
Cihanım Kolay Gelsin :)
masallah masallah civil civil olacak:icon_tup:
Zaten sarı olucak :) Bu öylesine bi boya asılı bekleyin p.tesi biter :D
:hahaha: :D Sabaha kadar kurusun artık :D Zaten bu boya ile pek alıp veremediğimiz yok :) Bundan sonra asıl rengine boyanıp fırında 2 gün yatıcak işte :icon_tup: Bol bol uyur :)
Eywallah abi hergün iş çıkışı geceye kadar çalışıyoruz.
Eywallah kanka ;)
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1167696]Walla öyle :) Dün akşam baktım durdum araba küçüldü resmen :D
hayirlisi olsun insallah biran once bitirirsin bende yeni cikardim daha 2 aydir urasiyom zor isler valla;)
çok güzel görünüyor :) her fotografta farklı bi tonu var bu sarının :) anlamadım gitti :) en son halini nasıl merak ediyorum varyaa :)
Maşşallah on numara devam ediyor.
cihan sedefli sarımı nasıl sarı :) foto çekimlerin yeri değiştikce renk de değişiyo
Maşallah güzel görünüyor ilk astar boyası..:DMotor içinide boyuyacakmısınız..
tehlikelisin kanka :)
maşallah. ama haci bu boyanin janti siyah olmali yaa=)
Maaşaallah böyle projelere bayılıyorum allah utandırmasın. Araç sarı olacak ise jantlar beyaz yada siyah cok daha yakışır bence.
daha önce renk başlığında tartışması yapıldı sarı Si'lara bronz jantın daha çok yakıştığı gözlendi :)
maşallah çok süper ilerliyor "Lost" gibi bu bölüm biter bitmez devamını seyretmek istiyor insan.. :D
Kanka asıl rengimiz bu dğeil zaten isterse 10 renk değiştirsin :) Işık değiştiği için ve boya yaş ikende çektim kuruyuncada ondan öyle :)
Tşk.ler :icon_tup:
Boya yaşken ve kururken çektiğim için ve ışık yönleri farklı olduğu için öyle :) Ama asıl rengimiz bu değil zaten sorun yok o yüzden :)
Allah yardımcınız olsun walla zor işler stresten vücudumda bişeyler çıktı :)
Eywallah kanka bide sen beni düşün :D :D Lost most hikaye :D
Aynan kanka bizde öyle bi karara vardık ki bakalım nasıl olcak hem istediğimiz zaman değişiriz :)
Jantı rengi değişir durur zaten şimdilik resimlerdeki boyadığımız renk ama istediğimiz zaman değişiriz sorun yok :)
Kanka en nefret ettiğim şey siyah jant :) Bu arada konuyu kimse okumuyo sadece resimlere bakıosunuz sanırım :) Boyamız bu değil :icon_tup:
Eywallah kanka :D Tehlike yaza inşallah :D
Abi motor içi mat siyah diğer heryer sarı olucak.Tşk.ler ;)
jantların rengi arabanın rengine uyumsuz durcak ama zevk senin daha koyu olsa güzel durur:)