hade bakayemm beklemedeyiz dayının:D çıkarda canlısını görelim:)
Printable View
hallederiz onu gelmek sorun değil zaman yok :D eskiden gelmek sorundu zaman çoktu :D şimdi zaman yok gelmek sorun değil :D
maşallah bu rengi bile çok hoş.bitsede görsek artık :)
jantlar beyaz olsa daha iyi olucak sanki ama bitmeden yorum yapmak doğru değil....
civciv gibi oldu yaw. insanın mıncıklayası geliyor :D
Şuan son durumu bildiriyorum İzmit'ten.Dün akşam K.V. kod adlı Tv dizisi
nedeniyle yaşanan aksaklıktan bağlantımız kesildi :D
Dün akşam usta diziye gitti işte bizlik bi iş olmadığı için dokunamadık hiçbişeye :) Ama hafta sonu fena gelişmeler sizleri bekliyor :)
Dün sadece sarı boyamıza zımpara atıldı onunda fotosunu çekmedim sadece soluk oldu tüm katman o kadar :icon_tup:
P.tesi bomba gibi fotolarla gelicez inşallah çünkü çoooooooooook iş halledicez bu hafta sonu birde sevgililer günü olmasaydı süper olucaktı ama kız arkımada zaman ayırmam lazım :) Bakalım neler yapıcaz :)
kız terkeder demedi deme ibrahim :D arabayı benden çok seviyosun diye :D
Açıklılıyorum BMC Sarısı olacak ... :)
FK nın hangi kule gergisi takıldı araca bende FK alcam ama 80 TL yede var 230 TL ye de var + ları - leri neler bilemedim
işte gercek modıfıye yapım aşaması dıe buna derım (: ellerınıze kollarınıza saglık bızde amerıcan toplardık bu sekılde ama cok suprız cıkardı umarım bunda öle suprız ler cıkmaz (: gönlunuzce olsun hersey (:
salı günü akşamı gelicem oraya bir aksilik olmazsa ;)
Walla Allah'a şükür pekte süpriz yaşamadık ki iyikide yaşatmadı :) Tşk.ler iyi dülekleriniz için :)
:) Mesafe Çamlıcadan sora 60 km :) Abi her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum :icon_tup:
Kardeşim walla sardım sarmaladım koydum depoya çıkarınca resmini koyucam zaten ama sonuçta bu kule gergisi gidip 500 600 200 300 çookta farketmez yani şöyle kaliteli ve eğer birazda şekilciysen parana kıy ama amaca yönelikse bence o 120 tl olanlardan al tak derim ;)
Puahhaha :D Şuanki boya cidden öyle BMC sarısı aldım gittim :D
Yok kanka o işlerde anlaştık :D Artık o bile diyor.Akşam gelicek misnin arabaya gittikten sonra diye :D
Havalar soğuk olduğu için boya kurumuyor bizde uyuz oluyoruz.Zımpara tutuyor hali ile...
2 gün boş geçirdik araçta içerde olduğundan iç aksamada girişemedik.Bu yüzden foto ve anlatım yok arkadaşlar.Bu akşamdan itibaren devam edicez inşallah.
biraz nefes alın kanka temiz olsun boşver bekle :)