oooo maşallah makina çıkmış iyice ortaya.. allah nazarlardan saklasın.. insan bir an önce bitsin istiyor yaa...![]()
oooo maşallah makina çıkmış iyice ortaya.. allah nazarlardan saklasın.. insan bir an önce bitsin istiyor yaa...![]()
İnşallah o günleride görücez bu haftaTşk.ler Allah razı olsun
Kanka aracın altında jant yokmuş gibi duruyo onu sevmiyorum bende
Tabi zevk renk tartışamayız
Allah razı olsun abi tşk.ler
Renkler değişebilir kanka bi aracı toplayalım basalım birde öyle bakıcaz jant rengi değişimi yaptığımız işlemler arasında devede şey deliği eee kulak![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Walla kanka bide bana sorNasıl tırmalıyorum bilemezsin dün için bile gelmekle gelmemek arasında 1934829 kere gidip geldim ama satamadı kardeşlerimi sizleride görmek daha ağır bastı oyksa dün baya yol katederdik ama geldiğime deydi canımız saolsun 2 gün sonra biter toplama işlemlerimiz
Kardeşlerimin mutlu olması ve sizlerin o güzel muhabbetiniz candanlığınız değişilmez arabaya falan
Dün için tekrar herşey için tşk.ler
![]()
Tşk.lerBi bitsin bakıcaz komple
Tabiki beklerim her zaman
Abi saol beğenmene sevindim
Allah razı olsun kanka tşk.ler bi bitirelim önümüze tam herşeyi ile bi çıksın bakalım nasıl olucakDün için tekrar çok tşk.ler kanka herşey için çok güzeldi
Yok kardeşim ne demek tabiki iyi kötü yorum yapılacak burada abilerimiz kardeşlerimiz dostlarımız görsün öğrensin öğretsin iyi kötü yorum yapsın diye paylaşıyoruzYoksa yaparız çıkarırız gören görür biter ama iş öyle değil
Saol
![]()
En güzel yanı o olucak zatenBeğenmenize sevindim tşk.ler
İşten biraz erken kaçabilirsen hazır güneş varken kapının önüne çıkarığ çekebilirim resim
![]()
Tamam kankaYarın ne var ne yok salarız ortaya
Eywallah kankaTşk.ler sevindim
![]()
eyvallah cihanım her zaman gel böyle arkadaşlıklar dostluklar her zaman bulunmuyor başımın üstünde yeriniz var..bende teşekkür ederim kardeşim bnm hoş sohbet ve muhabbetinizden ötürü..
hayırlısıyla bitsin yellow EG kutlamaya geliriz mangal filan yaparız inşallah..![]()
vayy bee mazi gözümde canlandı. ilk boya anı fln hoş şeyler
hayırlı olsun cihan güzel olacagı kesin.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)