şuna bide swap yapalım Cihan'ım![]()
Kardeşim maşallah harbiden çok güzel gidiyor herşey,
Yakından gören biri olarak araca hasta olmamak elde değil,
Hepimize hayırlı olsun şimdiden![]()
GARAJ İZMİT
Allah razı olsun tşk.ler beğenmenize sevindim
Eywallah kanka walla resimlerde belli etmio makina gerçekte bencede çok çok daha güzel
Tşk.lerMotor kapağı boyanacak ama sonradan
Tşk.ler abi inşallah
Ne demek bu kanka şimdiPug'cı olarak güzel bi JDM yapamıcak mıyız?
Elimizden gelidğince kardeşim imkanlarımız bilgimizle anca bu kadar
Eywallah tşk.ler![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Eywallah çok tşk.lerWalla bi Si parası daha çoktan gitti
Allah razı olsun kanka walla elimizden gelidğince güzel yapmaya çalışıyoruz![]()
Zaten istesekte istemesekte yavaş yavaş ilerliyoruz
Eywallah kardeş.Bence Spoom (Replika Spoon) lar güzel duruyor ama ilerde tamamen jant değişikliğine gidebilirim.Şimdilik imkanlar vs bu yönde![]()
Tşk.ler
Kanka tinerle güzelce tüm üstündeki şuana kadar parfüm araba kokusu vs çok güzel bi şekilde temizledik arkası kaliteli bir plastik astarı ve devamında selülozik boya kullandık ama boyandan çok bu malzemeye boyayı atma yöntemin çok önemli.Çünkü torpido zemini düz değil biliosun sürekli çatlak çatlak o görüntüyü kaybetmemek için sürekli dumanlama yaparak atıyorsun boyayı
Çook tşk.lerBeğenmenize sevindim
Bu arada 21 şubatta keşke yıkatsaydın aracıda temiz rengini görseydik yeni boyalı boyalı
Sayko olcak![]()
![]()
Saol yavrum tşk.ler walla yanımda olmasanız hiç çekilmez her akşam geliosunuz saolun
Bu arada cidden makine yakından gerçekten çok daha güzel arkadaşlara hak veriyorum aslında resimlerde çok daha değişik çıkıyor
Nasıl abi anlamadım? 21 şubat'tan bahsediosan 2 ye kadar ordaydık walla.Sora Burak'lar ve İzmit tayfası biz toplamda 12 13 araba beraber ataşehire geçtik nası görmediniz bizi 2 beyaz 106 gti ile gelen tek biz vardık ztn
Swap yok kanka ama motor mod.lu bende ilerleticem zaten sıkıntı yok
Kanka Si'ı aldık bi Si parası daha harcadım bile araç bu durumdayken dahaBende bi yere kadar kendi alın terimizle anca bu kadar oluyor kanka
Ama ilerde bi B16 koyabiliriz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Allah utandırmasın.
Ben sarı yapmanı istemiyordum ama bu sarı güzel oldu...
Jantların uyum sağlama konusunda benimde şüphelirim vardı ama canlı canlı fena duruyo...Dün akşam beyaz florasanın altında bile fenaydı güneşte resmen yanacak...
MAsallah Araba Kendını Ortaya Koymaya BAsladı Dun Aksam Baya Bı Toplandı Bugun Cıhan KArdesım Camlarını Taktırmaya Gıdıcektı YArına Hersey Daha Gusel Olucak![]()
maşşalh kardesım cok guzl oluyor yavas yavas
jant rengını ben begendım gerceten tatlı durmus.
yanlız keske usa da cıvıcler gıbı kapı cıta delıklerını kapatıp sadece kapı cıtasının oyuk yuvası kalsaydı
tr de yapan yok bunu hıc guzl olurdu![]()
Maşallah son hali güzel olmuş..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)