Projen ve çalışmaların harika olmuş ortaya çıkan eser ise muhteşem bence. Umarım yapmak istediklerini sıkıntı çekmeden yaparsın. Kazasız belasız kullanmanı diliyorum![]()
Maşallah çok beğendim..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
masallah Cihan, cook begendim harika duruyor, tekrardan Allah nazardan saklasin derim, kapali garajda saklamalisin bu yavruyu![]()
bir de, on tamponun orta kisminda dilin arkasindan tamponun sarisi gorunuyor, minik bir detay ama goze takiliyor sari sari![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
maaşallah er gün bakıyorum yeni resim var mı diye....
nacizhane bir tavsiyem var dikkate alırsanız.. kaput menteşelerine birer tane kalın somut atıp kaputun arkasını yükseltirseniz görüntü güzel olacaktır diye düşnüyorum .. en azından denemelisinz bence..
yok ben kendi s13 ümde direk somun koydum menteşe ile kaputun arasına ..
benimki böyle duruyor şu anda... fikir olsun ..
![]()
Yok, Cihan'a Bende Önerdim O Fikri ama Kaputun Normal Durması Taraftarı.
Şuan İçin Belli Bir süre Böyle Binecek, Belki Sıkılınca, 1-2 Değişiklik Yapayım Derse, Onu Yapabilir![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
o dediğiniz güzel bi modifikasyon ama anca senin benim gibiler anlar, yolda gören adam bu araba kazalı bak kaputu havada duruyor vb. diyebilir , en basit örneği şu ki ben photoday fotoğraflarını incelerken, babam selçuk abinin arabayı gördü bu araba kazalı dedi doğru düzgün toplamamışlar kaput havada duruyor dedi![]()
yani daily drive arabalarda kullanılcak bi uygulama değil gibi geliyor bana
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
maaşallah renk cok güzel olmuş.hayırlı olsun güle güle kullan.
cam flimi kullanmasaydın daha güzel olmazmıydı![]()
Jdm tarzı bi işlem yapabiliriz ön kaputa gayet güzel fikriniz zaten bizimde aklımızda var yaza
Saol kardeşim elimizden geleni yaptık maddi imkanlar dahilindeHavalar güzel burda bekleriz kanka
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim
Orası halledildi siyah folyo ile kapladık altını sorun kalmadı ordaDaha araç bitmedi zaten parçalarımız hazır ama artık çok yorulduk muayene için ve ruhsat plaka için arabayı çıkardık böyle daha bitmedi zaten
Beğenmenize çok sevindim bir kapalı garaj yaptırmayı düşünüyorum cidden bende
Maddi manevi imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz tşk.ler
Tşk.ler abi
Tşk.ler kardeşim saol![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)