Kanka gelinde istediğiniz yerde yaparızSen sıkarsın makineyi biz Headersta kızartırız tavukları
![]()
Walla Cem ile Cihan abiye sora tadı damaklarındaBaraja çıkarız yada bizim evin önüde güzel ordada yaparız kanka hiç farkmaz.İzmit mangal yapıcak 10 numara yerlerle dolu
Topla takımı gel
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Amin çok tşk. ederimHerşey el emeğimiz alın terimiz dicem ama üşümekten terleyemioruz bile her akşam ordayım
Saolun.
Bu arada demin geldi haber kapı çıtalarını ve fitilleride bulduk hiçbir eksiğimiz kalmadı Allah'a şükür.
Koltuklar Cai kule gergisi jantlar lastikler Coilover'ımız Camlarımız aynalarımız sinyallerimiz xenonlarımız stoplarımız tank cover pad'lerimiz bile vs vs vs vs herşeyimiz hazırBoyadan bi çıkalım sadece Art'a gidilip iç döşememiz kaplamalarımız yapılacak ondan sora brandalanıp havaları beklicez
Kesinlikle çıkarmayı düşünmüyorum bu havalarda
Havaların ısınmasını beklcem eve götürmek içinde
Orda brandalarım yatar kapımızda
O arada ses tesisatını yaparım biter inşallah
Ses tesisatımızda öyle çokta aşırı olmıcak infinity ve jbl mid tiz güzel bir mono anfi ve JL Audio Sub yeter kaliteli düzgün içerde beni tatmin etsin o kadarda bitiririz
Hem fazlası ağırlık
Çok sabırsızım çooooook![]()
Hmmm eksik kaldı.En son işlemimiz Stlegal nickli Cem abimize gidilip Map yazılcak araca onu unuttuk
He bide gitmeden 51 lik eksoz sistemi yapılacak onuda unuttuk
![]()
Daha unuttuğumuz neler çıkıcak kimbilir![]()
![]()
1000 hp lik yapsaydın konuya dahil ederlerdi cihan kardeşim...
cihan bu konuyu takip ediyorum guzel bi arac aolacak umuyorum bol emek harcanan...
hayirlisi olsun sari bir jdm yakisir artik![]()
Allah utandırmasın, devamını bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)