hallederiz onu gelmek sorun değil zaman yokeskiden gelmek sorundu zaman çoktu
şimdi zaman yok gelmek sorun değil
![]()
Şuan son durumu bildiriyorum İzmit'ten.Dün akşam K.V. kod adlı Tv dizisi
nedeniyle yaşanan aksaklıktan bağlantımız kesildi![]()
Dün akşam usta diziye gitti işte bizlik bi iş olmadığı için dokunamadık hiçbişeyeAma hafta sonu fena gelişmeler sizleri bekliyor
Dün sadece sarı boyamıza zımpara atıldı onunda fotosunu çekmedim sadece soluk oldu tüm katman o kadar
P.tesi bomba gibi fotolarla gelicez inşallah çünkü çoooooooooook iş halledicez bu hafta sonu birde sevgililer günü olmasaydı süper olucaktı ama kız arkımada zaman ayırmam lazımBakalım neler yapıcaz
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Açıklılıyorum BMC Sarısı olacak ...![]()
FK nın hangi kule gergisi takıldı araca bende FK alcam ama 80 TL yede var 230 TL ye de var + ları - leri neler bilemedim
işte gercek modıfıye yapım aşaması dıe buna derım (: ellerınıze kollarınıza saglık bızde amerıcan toplardık bu sekılde ama cok suprız cıkardı umarım bunda öle suprız ler cıkmaz (: gönlunuzce olsun hersey (:
Walla Allah'a şükür pekte süpriz yaşamadık ki iyikide yaşatmadıTşk.ler iyi dülekleriniz için
Mesafe Çamlıcadan sora 60 km
Abi her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum
Kardeşim walla sardım sarmaladım koydum depoya çıkarınca resmini koyucam zaten ama sonuçta bu kule gergisi gidip 500 600 200 300 çookta farketmez yani şöyle kaliteli ve eğer birazda şekilciysen parana kıy ama amaca yönelikse bence o 120 tl olanlardan al tak derim
PuahhahaŞuanki boya cidden öyle BMC sarısı aldım gittim
![]()
Yok kanka o işlerde anlaştıkArtık o bile diyor.Akşam gelicek misnin arabaya gittikten sonra diye
![]()
Havalar soğuk olduğu için boya kurumuyor bizde uyuz oluyoruz.Zımpara tutuyor hali ile...
2 gün boş geçirdik araçta içerde olduğundan iç aksamada girişemedik.Bu yüzden foto ve anlatım yok arkadaşlar.Bu akşamdan itibaren devam edicez inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)