foto foto yanerdeler meraktan çatlıcaz
http://xs.to yu dene![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Eveeeeeeettt arkadaşlar aracımız boyandı ve rengimiz buGüzel çekemedim çünkü ortam çok karanlık aslında resim çokta açıklayıcı olmadı yakından mükemmel bi renk herkez beğendi tabi renk zevk meselesidir benim çokta hoşuma gitti kimsenin beğenmesi umurumdada değil pek
Jantlarımızın asıl renkleri bunlar.Aldanmayın üstteki gölgedeki bu ışıktaki renklerine.
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
hayırlı olsun öncelikle. ilk eleştiriyi yapiyim nacizane; jantların rengi uyumsuz olmuş. siyah olsa çok daha güzel durur bence, evet klasik olur ama yakışanı da o yani.. kazasız belasız binersiniz biran önce bitirip inşallah
rengi cok güzel olmus ben cok beğendim jantlar beyazdi sanirim neden değiştin
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
hayır ilk jantlar kromdu, sonra astar attı beyaz görünüm kazandı)
cihan araç çok iyi görünüo, bundan sonrası en zevkli ksmı![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Konuyu güzel takip eden kardeşim benim![]()
Evet kanka bundan sonrası çok zevkli olucak walla1 2 saate geçicem.İçini boyıyacaz tamamen zemini falan
Ondan sonra içinide toplıcaz o boya kuruyunca
Jantlar beyaz deil parlak gri idi değiştirmek istedim öyle uyumsuz olucağını düşündüm gittim renk beğendim boyadımTşk.ler
Eywallah kanka yavaş yavaş toplamaya geçtik artık
Araba toplanmadan dandik çözünürlükteki bi resimden nasıl oluyorda anlıyorsunuz bilmyorumki bu işleriBiz canlı gözle kararsız kalıyoruz ama neyse
Siyah yapmıyacağımı daha öncedende belirtmiştim tşk.ler
![]()
tamam dandik çözünürlük olabilir,toplanmadı evet haklısınız. ama bende bunları düşünmüşümdür yorumumu yaparken dimi bilmeyecek bişey yok yanineyse zevkler ve renkler tartışılmaz, siz beğendiyseniz zaten gerisi önemli değildir, benim ki sadece yorum,eleştiri
![]()
Resimler gecenin bi körü ve sadece üstten gelen bi ışık açısıyla , yan açıdan çekilyor onun için renklere aldanmayın.Bitince adam gibi güneş ışığı ile yayılan bi ışık açısı aracın üstüne vururken resim çekelimde ondan sonra renk hakkında yorum yapalım beyler![]()
Özellikle jantlar için çünkü arabanın altında iyice karanlıkta kalıyorlar![]()
rengi çok hoş olmuş kazasız belasız kullanın.Böyle yeni baştan araba yapan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum.Hem maddi hem manevi açıdan büyük bir yük olsa gerek ama en güzeli de bitince karşısına geçip izlemek olur heralde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)