bişe demiyorum söylersem nazar değer bu emeğe yazık olur güle güle bin allah utandırmasın gözü olanın gözünü .................![]()
PROJECT 01
cihan maşallah çok güzel olmuş çok kaliteli duruyor...
bana göre tek sırıtan jantların rengi siyah daha güzel durabilir yada beyazda deniyebilirsin...
ilerde bi swap yada turbo ister belini dogrulttuktan sonra![]()
Birkaç resim paylaşalım![]()
Şuan tam olarak araç bitmiş değil.Ön tampon arka tampon ve kaput tekrar boyanacak ve tam ayarlarıyla otutturulmadılar aracın üstüne.
Arkaya hazırda olan spoon spoilerımızı takıcaz ve plakalıklarımız gelince plakalarımızda olucak
Hadi şimdide resim yok diyinde göriyim![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Tek kelime bebek gibi oldu allah nazarlardan korusun maşşallah...
Bitmiş hali zaten gözümün önünde şu an tekrardan kocaman bir maşşallah diyelim![]()
Tşk.ler
Tşk.ler RamoJantlar değişecek şimdilik kalsınlar böyle...
Aklında Spoon Replika ve 0 lsatik Toyo T1R 195\45\15 almayı düşünen olursa satabilrim arkadaşlar.Lastikler ve jantlar daha 250 km yaptı yapmadı
Aslında çok farkları var ve olacakBi kere o proje arabası ben ise body kit yapmışım yani öyle olmuş.Ben yaklaşık 1 1.5 senedir bu proje ile yatıp kalkıyorum yani İzmir'deki Erol abimizin aracına benzetme vs yapılmadı hiçbir zaman hatta o ilk yaptığında kendisinede söyledim abi tamamen aklımdaki işi yaptın diye.Kopyalıcak olsam y 56 yapardım herşeyinide aynı yapardım ama ben y 53 ü kullandım kafamdaki rengi buda kopya çekmediğimi gösterir
![]()
Şimdi tekrar baktımda araçlarımızın alakası yok neredeyse.
Arka stoplarımız farklı ön farlarımız farklı onda logo var bende yok B16 motoru var bende d16 sunroof u yok bende var renklerimiz farklı jantlarımızda renkleride farklı.Arka tampon ekim var onun yok.Ön mugen lip bende replika onunki orjinal vs sv vs daha sayıyım mı?Her sarı Eg ile aynı mıyız yani
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)