Maşallah.. Gerçekten çok hoş olmuş.. Herbir noktasında emek var.. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah..
Abi walla değişicem jantları büyük ihtimalle onun için sorun yok ama bakıyorumda 15 ten şaşma deniyor jant lastiğimdende gayet memnununm aslında gerçekte renkliride güzel duruyor ama bakalım kafam iyi karışık satmaya bilirim jantları ve lastikleri devam ederim belki renkte değiştiririm![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Bir kitap veya bir film hazırlasaydınız keşke ya
Maşallah maşallah Allah kazadan beladan korusun.Konuyu yeni gördüm baştan sona baktımda,yapılacakların hepsini yapmışsın eksik bulamadım
10 numara işçilik yapmışsın bu belli oluyor.94 model bir arabanın hatlarını yerli yerine oturtup kitap gibi yapmak kolay değildir gerçekten.Elinize sağlık harika bir 2010 Sİ çıkmış ortaya![]()
Aracımı komple orjinale çevirdim arkadaşlar.Birkaç güne fotolarını çekicem aracımı satıyorum.Hepimize hayırlı olsun.Satılık ilanını bikaç güne açarım.
Evet farklı 2 projem varBirine dün başladık 6 saat durmadan elimi kolumu kese kese
Bayada bir ilerledik
Başka bir projemiz daha var onuda yavaş yavaş başlattık ama o sakin ilerliyor.Sakin ilerleyen tamamen bana ait olucak Allah'tan bi zeval gelmez ise diğeri güzel bir kardeşimizin.Bikaç güne hepsini resimleriz bilgileri gelir çok güzel şeyler çıkarmaya devam
Yeterki Si'ımız kıymetini ve değerini bilecek güzel bir arkadaşımıza gitsin.Sahibinden'e ilan açmıcam mallarla uğraşmayı hiç sevmiyorum güzel fiyata sitede satılırsa satılsın burda olmadı ben binerim onada mis gibi oldu full orjinal y53 sarı si
![]()
Yok Tool amcamwalla Allah korusun zaten hergün görüyorum bitane tek kapı takoz üstünde sokakta hergün alıyım diyorum hergün vazgeçiyorum
Yaklaşmam model yüksek bu sefer
Hem German benim tarzım değil
Bide german yapar gidersem peder evden atar beni
![]()
Şaun dükkanda değil kanka Orhan'da eksozu falan sökülüyor güzelce toplanıyor en derli toplu standart Si olur herhalde ztn durum öyle gayet güzel araba yinede sıkı duruyor anlamadık![]()
Dün Akşam Şıtandart Halini Gördüm.
Cidden Cihan'ın Dediği Gibi, Araba Güzelliğinden Pek Bişey Kaybetmemiş.
Çok Diri, Derli Toplu duruyordu.
Araç Satılmasaydı, Fotoğrafları Çekip İlgilenen Arkadaşlara PM'licektim.
Neyse, Artık Fotoğraflarını Çeker, Yeni Kardeşimize İtafen Eklerim.
Bu Arada, Cihan'dan Ümidi Kesmeyin, Dün Akşam Konuştuk Baya..
Plan Yok Gibi Dursada, İçten İçe Planlaşma Yaşanıyor
Çok Çok Kısa Zamanda, Cihan Sahalara Geri Dönücek Arkadaşlar..
Hemde Çok Güzel Bir Şekilde..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)