OZ Superturismo. Tek secenek bi kere yap tam yap arabanin krom kaplamalarini da mat siyah yaptir ben olsam bole yaparim![]()
Hantallasmasini da bosver ztn 80-90 beygir araba tak 18 ozlari harika olur
bide dolaşırken nette hoşuma giden bu jantları buldum düşünceleriniz nedir? üstteki st jant a da oldukça benziyo ama oz da bi harika...
![]()
ben hala orjinal janta yay takılması düşüncesindeyim.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Orijinal görüntüyü bozma derim sadece bir yay yeterli olur. Araç titanium iken jantlarıyla şık krom kaplamalarıyla çok güzel duruyor. Karlık vs gövde eklentisi yapınca da pek hoş olmaz. Focus jantı da takamazsınız 5 bijon onlar.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
yay ı zaten kesin olarak yaptırıcam kafamdaki 2. düşünce de yay dan sonra jant+lastik değiştirmekti ... ama yavaşça bu düşünceden vazgeçiyo gibiyim çünkü tüm arkadaşlar değiştirmemem gerektiğini düşünüyo ...
Peki bilmediğim için soruyorum..
Bende mesela megane III Coupe 1.5 DCI sahibiyim ve stock 17' jant var üstünde..Arabamda yay mevcut.. 17' siyah bir jant almayı düşünüyordumki tüm arkadaşlar 18' jant almam konusunda kesinlikle ısrar ettiler..17' sırıtacağını söyledir..
Burdada tam tersi herkes stock kalsın yay tak sadece diyor..
Bunun nedeni nedir![]()
jant modeli veya jantın duruşundan diyebiliriz. 16 titanium jantlar inanılmaz güzel duruyor sanki sonradan takılmış bir jant gibi duruyor. Ben bi ara almayı düşündüm kendi fiestama ama çok uçuk paralar istiyolardı.
bencede fazla. Hemde aşırı fazla.
Türkiyede olduğumuzu unutmayalım Berk![]()
st jantı git hocam olmadı replikasını al tak aracına bence ustteki resimde cok tatlı durmus!
berk araç iyi güzelde o aracı türkiyenin bu yollarında kullanamazsın..
peki arkadaşlar yay dan sonra 16' jant sırıtmaz yani yeterli diyosunuz öle mi? diyelim tamam jant kaldı yaydan sonra önerdiğiniz şeyler war mı benim aklımda chip takmak war ama diğer fikirlerede açığım önerilerinizi dinlerim ... jantı da hala düşünüyorum vazgeçemedim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)