beyaz kalsın bence göki.yok illede değiştireceğim dersen günmetal yap
German style konusunda vardi hayran kaldim. Bulayim eklicem
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi zaten çok güzel renkler varda ben yakışanı bulmaya çalısıyorum, 106 küçük araba oldugu için her rengi kaldırmıyor yoksa çoktan yeşili çakmıştım, typer da efsana duruyor mesela, renk kombinasyonu aynı oluyor araç rengi jant rengi ama 106 bodur bişey sırıtmasından korkuyorum, takım jant boyatmak min. 200 tl çünkü
![]()
kankacım jantlar gribeyaz jantım vardı zevkimi aldım yeniden beyaza boyatıp takmak olmaz, aracın fotosundaki jantları ömer ile takasladım http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65829 o jantlarda gri
![]()
Abi jantları kaplatamaz mısın? Mavi ve yeşil tonlarına yakın renklerde kaplat en azından arabanın üzerinde görmüş olursun.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Yeşil veya mavi![]()
parlak siyah göki, hatta ppg nin bi siyahı var yada dupont olabilir çok derin bi siyah o olur bence ben olsam öyle yaparım
pm atmışsın tampon söküyodum yeni gördüm![]()
körler sağırlar
gokı aracın en beyendıgım 106tılardan bırı kesınlıkle tartısmam rengı falan son setupı cok daha fena oldu..ama tek gozume batan jantları alsana bı speedlıne gozunu sewım sıyah fume tak yanı o jantlar zdye efsane durucak dusuncesındeyım tabıkı sahsı fıkrım...
saygılar
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
mavi yeşil bizi bozar kankabence en guzeli advan sarısı... 10 numara olur diye dusunuyorum aracın rengine cok uyumlu...
aracın rengi senin renge yakın kanka![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
verdiğin renklerdeki jantların büyük fotosu olsada photoshopla nasıl olduklarını görsek keşke
bi yardımseve bulunur heralde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)