Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Onur jant budur Enkei rpf-01 benim de kafamda var ama nereden buluruz kim satıyor bilmiyorum.. araştırmak gerekiyor.. 4*100 17 si var elimizde ilgilenirseniz pm atın
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı 4*100 17 si var elimizde ilgilenirseniz pm atın Vaaay Gürsel abi yaptın şovunu. Bulmuşsun mücevheri
kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Vaaay Gürsel abi yaptın şovunu. Bulmuşsun mücevheri eywallah kadirim acil nakit lazım
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı 4*100 17 si var elimizde ilgilenirseniz pm atın 17 Crx için uygun bir ölçü değil , benim düşündüğüm ölçü 15" bilemedin sadece bu jant için çok zorda kalırsam istemeden de olsa 16" takarım..
Jehuty Nickli Üyeden Alıntı 17 Crx için uygun bir ölçü değil , benim düşündüğüm ölçü 15" bilemedin sadece bu jant için çok zorda kalırsam istemeden de olsa 16" takarım.. bilincli crx kullanıcısı. satılıklar bölümünde birileri 16 olarak satıyordu,bakmanızı öneririm. 2200 tl ye 15 rota flash back var.sıfır.
OEM+
Jehuty Nickli Üyeden Alıntı 17 Crx için uygun bir ölçü değil , benim düşündüğüm ölçü 15" bilemedin sadece bu jant için çok zorda kalırsam istemeden de olsa 16" takarım.. bencede crx e 17 haram bende lensoları aldım şimdi satıyom ben bilgi baabında dediydim
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı bencede crx e 17 haram bende lensoları aldım şimdi satıyom ben bilgi baabında dediydim O zaman teşekkür ederim ne diyim
trgy Nickli Üyeden Alıntı bilincli crx kullanıcısı. satılıklar bölümünde birileri 16 olarak satıyordu,bakmanızı öneririm. 2200 tl ye 15 rota flash back var.sıfır. Mesajın üzerine tek tek baktım ya 17 var yada bijon ölçüsü 4X100 değil.. Nette gördüğüm Enkei ile satılanların arasında fark var gibi geldi bana Edit : Aralarında bariz fark var..
Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajın üzerine tek tek baktım ya 17 var yada bijon ölçüsü 4X100 değil.. Nette gördüğüm Enkei ile satılanların arasında fark var gibi geldi bana o zaman satılmıştır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları