Jantlar 5serisinin su anda en guzel jantı.Bu jant yuzunden sıyah 5kasa almak istiyordum spor paket. e46 dada cok marjınal durmuş doğrusu..Camurluğu azcık actırırsın sürterse..Umarım almışsındır şimdiden hayırlı olsun.
Jantlar 5serisinin su anda en guzel jantı.Bu jant yuzunden sıyah 5kasa almak istiyordum spor paket. e46 dada cok marjınal durmuş doğrusu..Camurluğu azcık actırırsın sürterse..Umarım almışsındır şimdiden hayırlı olsun.
denediğin jant 5 serisi jantı ve sana olmaz.Evet ofseti m2 den de yüksektir onun 9 9.5 die tahmin ediyorum. e90 nın camurlukları geniş olmasına ragmen onlara bıle uymuyo bende çok begenıyordum bu jantı ama malesef olmadı banada.Ayrıca 245 küçük kalmış normalde 5 serisinde öne takılanı sende arkaya takmış olabilirler.Çünkü 5 serilerinde önde 245 görüyorum ben arkaya 265 75 filan takıyolar.Ama yanlatmaz die bişi yok gene yanlarsın ama 318 le ne kadar yanlanıyosa o kadar ama geniş tabanda yol tutuşun inanılmaz değişicek vıraja girerken inanılmaz zevk alıcaksın ama bi negatif yanı daha var benzin sarfiyatını artıcak geniş tabandan dolayı.Yok diyosunki ben 8.5 a 225 takarım oda olur bende önlerde 8 var onda 235 taban var uyuyo yani sorun olmuyo.O zaman şöyle bi sorun çıkıyo arka çamurluk daha geniş olduğu için 225 takınca jantın içeride kalıcak onuda spacer la halledebilirsin.Benim tavsiyem ofsetli tak ön arka farklı yani sarfiyatı düşünme o kadar çok fark etmiyo bmw dedinmi ofsetli jant olur çok güzel durucak adım gibi eminim![]()
ben okumadım diğer mesajları ama şimdi gordum söylüyorum bu jantı alırsan yaysız leylik gibi gezersin camurluk filan açtırma kurtarmaz çünkü jant inanılmaz büyük
katılıyorum usttekı yoruma jant fazla buyuk gelmıs olmamıs bence..
245 öldurur sanki ya...
bence yakışmamış ya çok büyük belki ondandır. bbs al bence![]()
çok saol cewabın için, 8.5 janta 225 olurmu diye merak ediyodum, anladım ki olurmuşreplica m2lerde arka ofsetli değil ama dediğin gibi ne anlamı kaldı o zaman.. kesinlikle ofsetli olucak arkalar
yakıt pek sorun deil aslında ama asıl derdim çekişin düşmemesi.. şu an gayet mutluyum, altımdaki m3 olsa bi yere patlardım zaten şimdiye kadar, tam istediğim gibi limitlerde yanlıyo bu dibine kadar asılsam bile gaza :
bende bu jantları ilk defa istanbulda görmüştüm.. ilk gördüğüm yeni kasa m-tech 5te wardı, aşık oldum ama imkansız aşkmış napalım
walla bulsak da alsak ama bunun fiyatı da çok çok uygundu yaw
aynen öyle yapıcam berent.. m-tech ruleezzz
başar alışma aşamasındayım hala kışı bekliyorum işte sabırsızlıkla bendeinşallah bi sakatlık çıkartmam
aslında büyük diil ya, bildiğin 18 ama geniş işte namussuz.. BBS wardı da biz mi almadık can
3.16 olsa bende alırdım.. zaten yanlamıobenimki 3.18 drift king olcam ben
![]()
al bi M-Technik abi, e46'lara fazla yakışıo...
x5 inki hiç olmamış vallabence senin çözümün original M ya da BBS
![]()
euheu x5 şaka olmuş onun ofseti hiç olmaz ztn..Walla dediğim gibi biraz paraya kıyıp sağlam açtırcaksın çamurrlukları takcaksın 5 jantlarını..Soora yay we tamponlarla süper olcakTabi stopta laazım
BBS Ch + E46 = Lokummm![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)