Doukan satıodu bbs onların eski porsche den çıkma lm di galiba.. bi konuş derim.. haman cooper varya.. sitede dodo nickli hatta.. ancak her ne kadar olmıcağını bilsende ilk jantlara hasta oldum..![]()
Doukan satıodu bbs onların eski porsche den çıkma lm di galiba.. bi konuş derim.. haman cooper varya.. sitede dodo nickli hatta.. ancak her ne kadar olmıcağını bilsende ilk jantlara hasta oldum..![]()
walla o BBS lere baktım ama BMW uyumlu deil we fiyat olarak da fazla banax5 jantlarıda güzel bence aslında ama kimse beğenmeyince bende soğudum şimdi
Suana kadar hiç görmedim onlardan.. Ancak biz sana her ne kadar bbs desekde haklı olarak bütçe diosun.. Daha güzel yakışan modeller çıkıcaktır karşına.. Fazla acele etmemek gerekir sanırm.. Kolay gelsin...
Bak eski arabam we sattıım adamda satıyo istersen bi sor jantları tek satarmı?War sahibinden.comda ilan
![]()
o jantlarda 4. kez satılıcak heralde gene satılırsaayrıca bbs i 2. el dışında alması çok zor artık birlas ta getirmiyo başka bi jantçıya getirtmesi de çok pahalı olur 5000 ytl bulur o yuzden buralardan bişiler bak
http://www.sahibinden.com/super_full...QQdisplayitem?
eskiler ah ah![]()
1881 - 193∞
bugün m2 leri taktık arkadaşlar.. hepinize teşekkürler yardımlarınız için![]()
en güzel tercihi yapmışsın,hayırlı olsun alper.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)