Arkadaşlar bu nano korumayı uyguladıktan sonra. Her yıkamada araca hızlı cila türü bir şey sürüyormusunuz? Yoksa 5 6 ay boyunca sadece nano koruma ile mi duruyor araç ?
Printable View
Arkadaşlar bu nano korumayı uyguladıktan sonra. Her yıkamada araca hızlı cila türü bir şey sürüyormusunuz? Yoksa 5 6 ay boyunca sadece nano koruma ile mi duruyor araç ?
Ara ara spreyle bu ürünü uygulayabilirsin. Su iticiliğini tekrar kazandırıyormuş.
Nasiol - Love and Protect the Original
ZR53 ve türevi nano teknoloji sınıfındaki cilalar için varsa kendi ürün gamındaki quick detailerlar kullanılır, yoksa bilindik quick detailer veya hızlı cilaları kullanamazsınız, aksi halde ZR53'ün yapısı bozulabilir.
Ayrıca, düzgün yıkama ile koruma süresi 1 seneyi rahatlıkla bulabilir.
Teşekkürler :)
Zr53 un ustune metalcoat yerine nanolex premium sealant uygulayabilir miyiz ? İkisi muadili urunler diye biliyorum ama farkli markalar olmasi problem yasatir mi? Ayrica zr53 ten ne kadar sure sonra uygulamak lazim ?
Uygulayabilirsin nanolexin tutunmasi iyi diye biliyorum ama yerinde olsam nanolexi nasiol un uzerine uygulamazdim. Nasiol un omru bittikten snr nanolex uygulardim
Benim aracimda suan zr53 var ve yapilali 4 gun oldu . Nanolexi kullanma amacim , zr53 un boncuklanma yada su iticiligini ayda 1 yenilemek olacak. Yani bir nevi quick detailer gibi ,yoksa zr53 altta korumaya devam , nanolexte ekstra parlaklik , boncuklama ve su iticilik diye dusundum ama dogru mu degil mi bilmiyorum.
Muadil urun konusuna birsey soylemem yersiz olur fakat rahatlikla kullanabilirsiniz. Nanolex PPS neredeyse her yuzeye tutunur, sadece etkisinin ne kadar surecegini kestiremeyiz.
Nanolex Ultra olsaydi elinizdeki urun, o zaman tamamen farkli birseyi konusuyor olurduk :)
malco nun silikonsuz ince pastasından aldım elimde kil de var..yüzeyi hazır hale getirdikten sonra ipa+su karışımıyla silmem gerekiyor sanırım..ipa ve suyu yarı yarıya mı karıştırayım ? yada kil uygulamasından sonra, ipa+su, ince pasta ve üzerine ürünü uygulasam sorun olur mu ?
Kil+pasta+ araci cilasiz guclu bir sampuanla yika +ipa + urun
http://p1309.hizliresim.com/1f/3/s89ww.jpg
Fotograf boyutunda sorun yoktur umarim .
Bilen illaki vardır bu sprey neverwet yada superwet gibi ürünler gibi birşey yok mu ?
yada onlar uygulanamıyor mu ?
Bu alet baya ilgimi çekti
Teorik olarak uygulanabilir, ancak alın bunu kaportayada uygulayın gibi bir ibare hatırlamıyorum. Kaldıki, armor all'un boya için başka bir ürünü var, ancak o ürün nano teknoloji sınıfında olmayan bir ürün.
Boya için nasiol, nanolex, gtechniq, sonax, ...vs öneririm. Armor all'un wheel protectant ürünü çok aman aman bir ürün değil. (Kullanmıştım, ona istinaden yazıyorum)
Cevaplar için teşekkür ederim sizinde yazılarınızı okudum zaten anladığım kadarı ile bu konudaki yani Nasiol dan baya memnun kalmışsınız onu uygulayacağım galiba hem etkisi sizin dediğiniz gibi toz taneciksiz (su) direk akıp gidiyor daha verimli gibi geldi diğerleri (Nano) wax gibi ufak ufak tozcuklar gibi kalıyor su tanecikleri.
Nasiol'u 2-3 arkadaş ve bolca temiz mikrofiber bez ile kapalı bir ortamda uygulamanı tavsiye ederim, tek başına yapmaya kalkıştığında silmeyi unuttuğun yerlerde ürün çok hızlı kurur ve çıkarmak için polisaj yapman gerekebilir.
Ben nasiol'den memnunum, yaklaşık 3 ay oldu, 2.500km yol yaptım, o ara bildiğim akaryakıt istasyonlarında köpüklede tanıştırdım, bilerek 1:10 sulandırılmış apc sıktım, bulaşık deterjanı kıvamında bir üründe sıktım, şu an için boncuklarında azalma yok, durumu gayet iyi, dün video çekecektim ama makinayı evde bırakıp çıkmışım, eve geri dönüp almayada üşendim o yüzden güncel halinin videosu yok ama performansı dediğim gibi gayet iyi :)