yorumlarda yardımcı bir kişi gerekebilir denilince arkadaşımla beraber uyguladık..sonuç gayet güzel oldu fakat boyanmış kapı çıtaları pek olmuyor pasta ile geçmemiz gerekti.
Printable View
yorumlarda yardımcı bir kişi gerekebilir denilince arkadaşımla beraber uyguladık..sonuç gayet güzel oldu fakat boyanmış kapı çıtaları pek olmuyor pasta ile geçmemiz gerekti.
4 ay olmuş, benim uygulamada da sıkıntı olmadı, etkisi devam ediyor. Bu süreçte nasiol'un qd'sinide hiç kullanmadım.
martı boku deneyimi varmı hiç?
Valla siparişi verdim ama gözüm korkmadı değil hani ???
4 ay 21 gün sonraki durum,
http://i1117.photobucket.com/albums/...ps20239fd5.jpg
Bu süre içinde hiçbir nano quick detailer kullanmadım. Hatta yıkama için çok özen göstermedim, sonax 2 in 1 , sonax turuncu ve bazende shell'in ve total'in içeriğini bilmediğim köpüğünü bile kullandım.
Şu an için performansı gayet iyi.
P.S: Bugün shell'de videoda çekecektim ama eleman ve egoist bir müşteri yüzünden sigortam attı; herifleri sesimle dövdüm :D :D , video çekemedim.
Ürünün maşallahı varda benim gibi ayda bir nxt atıp karşısına geçip sigara yakma zevkine sahip kişiler için kötü :D zr53 üzerine tavsiye edebileceğiniz wax var mıdır?
Haftasonu uyguladım.... Kil-Alkol-ZR53
Yalnız o kadar canlandı ki, parladı ki renk ön kaputtaki bütün hatalar ortaya çıktı.
Ya kaput boyanacak ya da folyo kaplatacağım başka çarem yok
Onurcan cevabı vermiş; bende destekleme yapayım; nano teknoloji cila üzerine wax veya nxt gibi sealant uygularsanız son kat uyguladığınız ürün olacağı gibi nano teknoloji cilanın bağlarınıda bozmuş olursunuz, özetle tüm emek ve para çöpe gider.
Yazmayı unuttum, yıkama öncesi kaputta tam 1 haftalık kuş pisliği vardı, basınçlı su ile tek seferde o pislikler uçup gittiği gibi geride yanık izide kalmadı :)
Nxt ve/veya türevi cila üzerinde 1 hafta kuş pisliğini güneş görecek şekilde bırakın sonrada oturup ağlayın.
Bende eskiden her hafta veya her ay aracın bir yerine birşey sürerdim ancak şu an bunu yapacak ne enerjim ne de zamanım var. Dolayısıyla ben ve benim gibiler için nano teknoloji üretimi ürünler tam bir hayat kurtarıcısı oluyor. 15 aydır tüm camlarda japon menşeeli bir yağmur kaydırıcı var; bilerek silecek çalıştırdım, apc sıktım, ipa ile sildim banamısın demedi, 15 aydır o ürünü destekleyici bir üründe uygulamadım ama performansı halen ilk günkü gibi; ama aynı şeyi silecek lastikleri için söyleyemeyeceğim, onlar 3 ay önce hayatlarını kaybettiler.
Birde şu var; nxt'ye ödediğin para, harcadığın vakit döner dolaşır nano teknoloji cilaya vereceğin paraya denk gelir; birini her hafta sürersin birini bir defa sürersin hatta not almazsan ulan ben bunu ne zaman uyguladım diye düşünürsün.
Sonuç oldukça başarılı görünüyor gerçekten..
Peki parlaklık durumu nasıl? Yani waxlar veya sealantlarla karşılaştırılsa zr53 sönük kalıyor mu?
konu güncel mi
benim de iki uç ay oldu. damlaciklarin yapisi azicik bozuldu ama koruma tam gaz devam ediyor.
zr53 kirec lekeleri tutan bir urun, bir ona gicik oldum.