Bu işi hakkıyla yapanlara Selam Olsun
Elinize sağlık.
Bu işi hakkıyla yapanlara Selam Olsun
Elinize sağlık.
sırf şu renkleri koyu olan arabalardaki uygulaman için beyaz arabayı sattırıcaksın banaMaşallah aracada. Eline sağlık
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Merhabalar,
Aracımız 2009 model beyaz renk BMW 3.20d cabrio, araç sahibi beyaz araçta istediği parlaklığın elde edilemeyeciğini düşünüyordu, ben de uygulamadan sonra bu konuyu tekrar görüşelim deyip aracı teslim aldım
Detaylı yıkama ardından Gyeon Iron ve Gyeon kil ile yüzey temizliğini yaptım
Sonrasında 3M mavi maskeleme bandı kullanarak maskeleme işlemini bitirdim, özellikle tavanda çok sayıda lastik fitil olduğundan baya zaman aldı maskeleme işlemi..
Kullanılan malzemeler;
Makita 9227CB Polisaj makinesi
Rupes Big Foot 21 Polisaj makinesi
Scholl Concepts S3 Gold
Scholl Concepts S30+
3D Yün Ped
Scholl Concepts Polishing ped
Gyeon Iron
Gyeon Kil
Gyeon Prep
Gyeon MOHS+
Gtechniq G5
3D Magic Dressing
Autoglym Metal Polish
Kaput öncesi;
Kaput sonrası;
Sağ kapı öncesi;
Sağ kapı sonrası;
Bagaj öncesi;
Bagaj sonrası;
Polisaj işlemleri bittikten sonra Gyeon Prep ile polisaj kalıntılarını temizleyip, 1'er saat arayla 3 kat Gyeon MOHS, birkaç saat sonra 1'er saat arayla Gyeon Phobic, 12 saat sonra Gyeon Cure ile koruma işlemlerini bitirip aracı teslime hazır hale getirdim..
Finish;
Araç sahibinin beklemediği bir sonuç olduğu için gösterdiği şaşkınlık mutluluk vericiydi
Teşekkürler,
instagram/emgdetailing
facebook/emgdetailing
Merhabalar
2014 model henüz 2 aylık 6.000 km de bir araç fakat fotoğraflardan görüleceği üzre yıkama mağduru olmuş..
Yıkama ardından 3D Kil bezi ile yüzey temizliği yapıp Meguiar's yün ped ve Scholl S3 ile boyayı düzelttikten sonra Scholl Polishing ped ve Scholl S30 ile hologramları giderip parlattım, ardından soft99 Fusso12 ile korumaya aldım
50/50
Final;
instagram/emgdetailing
facebook/emgdetailing
Teşekkürler..
Merhabalar,
Araç metalik beyaz renginde sıfır kilometre BMW 5.25d. Araç bayiden çıktıktan sonra özellikle yıkanmamasını rica ettim, sahibi 1 gün kullandıktan sonra aracı teslim etti.
Araç sıfır kilometre olup üzerinde hiçbir koruma olmadığından ve yağmurlu havada 1 gün kullanıldığından baya kirlenmişti, dikkatli bir yıkamadan sonra Adam's soft kil ile yüzeyi hazırlayıp Gyeon Prep ile tam anlamıyla temizledikten sonra 2 kat Gtechniq EXOV2 uyguladım,
Çizik vs. olmadığından önceki halinin fotoğraflarını çekmedim, final fotoğrafları,
Video;
EMG Detailing - BMW F10 525d - Gtechniq EXO V2 - YouTube
instagram/emgdetailing
facebook/emgdetailing
Teşekkürler..
Emeğinize sağlık,çok başarılı işler cıkarıyosunz.Özellikle yaptıgınız siyah araçlar ayrı bi seyirlik
Yaptığınız işlemleri ve ürünleride acıklamanız cabası.Keyifle takip ediyorum
Son fotolardan başladım bir de öncekine baayım bir öncekine derken ilk sayfadan başladım hepsini okudum hepsine iç geçirerek baktım..
Ellerinize sağlı müthiş iş çıkarmışsınız..
2012 model sapphire black olarak geçen metalik siyah renginde BMW E93 3.20d. Bol çizikli, matlaşmış halinden arındırmak üzere işlemlere başladım..
Aracı yıkadıktan sonra 3D Kil bezi ile yüzey temizliğini yapıp güzelce maskeledim.
Sonrasında 3D yün ped ve Scholl S3 ikilisi ile çizikleri düzelttim, Scholl S30, daha sonra Scholl S40 ile polisaj işlemlerini tamamlayıp Soft99 Fusso12 ile sonlandırdım.
Önceki hali;
Polisaj sonrası;
![]()
mavi scirocco uygulamalarınız var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)