Hakkaten ekmeğini taştan çıkarıyosun kardeşim. Senin yaptığın bu ince işçiliği insan kendi arabasına yapmaz. Ellerine kollarına sağlık her gönderini detaylı takip ediyorum![]()
Hakkaten ekmeğini taştan çıkarıyosun kardeşim. Senin yaptığın bu ince işçiliği insan kendi arabasına yapmaz. Ellerine kollarına sağlık her gönderini detaylı takip ediyorum![]()
Emre hocam eline sağlık,ilk geldiği hal ile son hali uçurum resmen..
ÖM kutun dolu rica etsem bi detailing yapar mısın![]()
emeğinize sağlık jetta kendine gelmiş işinizi gerçekten severek yapıyorsunuz bu arada
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Araçta oluşan bolca kılcal çizik ve birkaç RDS vardı, boya orjinal ve daha önce polisaj yapılmamış. Scholl S3, S30 ve S40 ile polisaj yaparak %100 diyebileceğim düzeltme sağladım. Sonrasında Fusso12 ile korumaya aldım
İç aksamında ise 3D Orange Degreaser ve Swissvax Deri fırçası kullanarak deri koltukların temizliğini yapıp, Fenice leather protect ile deri bakımı ve korumasını yaptım. Diğer tüm detaylar temizlendi ve iç aksamdaki işimiz bitmiş oldu
50/50
50/50 Video;
https://www.youtube.com/watch?v=WAIC...ature=youtu.be
Finish;
Teşekkürler
EMG Detailing & Car Care
instagram: emgdetailing
facebook.com/emgdetailing
Emre'cim eline sağlık çok güzel oldu maşallah, gören yeni aldığımı düşündü. 18'' jantları takınca bir çayını içmeye gelirim. Cupra da sırasını bekliyor. Selamlar.
2013 model opak beyaz renginde Audi A6'ya; boya düzeltme ve koruma, detaylı iç temizlik ve deri bakımı, detaylı motor temizliği uygulamaları yapıldı
Detaylı yıkama ardından Gyeon kil ile yüzey temizliğini yaptık. Hemen hemen her yerine zift yapışmış aracın.
İç temizlik ile devam ettik, Aracın içi sıfır alındığından beri hiç temizlenmemiş.
3D Orange Degreaser, Swissvax deri fırçası, Swissvax detay fırçası ve çeşitli mikrofiber bezler ile iç temizliği yapıldıktan sonra derilere Fenice leather protect uygulandı.
Öncesi;
50/50
Sonrası;
![]()
Motor temizliği;
Sonrası;
İçi ve motoruyla işimiz bittikten sonra boya düzeltme için kolları sıvadık, yine sıfır alındğından itibaren işlem yapılmamış, ***** audi verniğinin sertliği biraz yordu
3D HD Cut ve HD Premium Yün Ped ile çizikleri aldıktan sonra Scholl S30 ile hologramları giderip parlattık. Koruma olarak soft99 Authentic Premium wax kullandık.
Öncesi ve sonrası fotoğraflar;
Bagaj;
Stop;
Sol ön kapı;
Sağ ön kapı;
sonras
Sağ ön çamurluk;
Sol ön çamurluk;
sonr
Sol arka çamurluk;
sonr
Sağ arka çamurluk;
sonras
![]()
Tavan;
sor
Kaput
Yan direk;
sonr
Arka tampon;
Oldukça bilindik bir firmanın 1 hafta önce lokal boyadığı ön tampon;
Sonrası;
50/50
Egzozların durumuda oldukça kötüydü, meguiars super degreaser ile temizleyip autoglym metal polish ile parlattık.
Finish;
Teşekkürler
EMG Detailing & Car Care
instagram; emgdetailing
www.facebook.com/emgdetailing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)