elibe koluna sağlık.imkanım ve becerim olsa ilk yapmak istediğim şeylerden biriridri bu
Spot lambasını daha önce elden geçirip yenilemiştim.
http://www.techturkey.com/forum/deta...alarim-15.html
Bu lambayı pazardan 6 TL ye almıştım.Geçen yine pazarda tripod denk geldi 15 TL ona verdim.5 TL ampül toplam 26 TL ye 150 w seyyar lambamız hazır oldu
Uzat kısalt yan yatır mis
![]()
Cem abi çığır açmışsın.Bu arada araba alamadım o yüzden aramadım.Bizim doblonun tavan döşemesi çok kirli.Bir ara ziyaretine geleceğim.
nasıl bir kimyasal bu hocam çok iyi olmuş
Mazda Mx5 ile güzel günlerimiz oldu .Çizik giderdik, deri koltukların temizliği ve bakımı yapıldı, boya korumamızı yapıp işimizi bitirdik
Koltuklardan başlayalım. Ekipman ve malzeme 1/10 sulandırılmış Sensei apc, yumuşak bir fırça, buhar makinesi. İlk önce bol bol apc yi sıkıp 2-3 dakika kirlerin çözülmesini bekleyip sonra buhar makinesi ile baskı yapmadan kirlerden arındırıp mikrofiber bez ile siliyorum.Temizlenene kadar işlem sırası bu şekilde devam ediyor. Temizlik bittikten Zymöl deri bakım ürünü ile korumaya alıyorum.
Sökmeden iş yapmamKoltukları söküp evde devam ettim. Biri bitti
Kenar köşe kalmasın,
Pis pis karşımda durmasın
Farka bir bakalım,
Devamı geliyor...
Yıkama ile başlayalım,
Ayna kapağına çok kötü rötüş yapmışlar. Rötüşlü kısımları 1000-1500-2000 zımpara yapıp air brush ile tekrar boyadım. Boyayı hazırlayan biraz koyu yaptığı için biraz ton farkı oluştu.
Sol arka çamurluk bölgeler haritası
Boya ölçüm cihazımla ölçüm yaptım.
Zımpara için payımız var,
1000-1500-2000 zımpara geçişleri, yün ped s3 ardından polish pad s30 ile işimiz bitiyor,
10 um gitti.
Ölü tabakadan kurtuluyoruz. Sıralama aynı yün ped s3 ardından polish pad s30 .
Kapı panelinden yansımamız,
Güneş altında kontrol,
Kaput yansımamız
Farlara el atmadan olmaz
Kurtulalım çiziklerden. Bu kısımda 80mm yün ped ve 80mm ped ile lokal çalıştım.
Ölü tabakadan kurtulmaya devam,
Kendi üretimim uzatma adaptörünün faydaları
Özete gelelimÖncesi sonrası fotoğraflar,
![]()
makine kendine gelmiş kardeşim eline sağlık
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şartlar ve mekan uygun olduktan sonra mobil uygulamada yapıyorum. Sıfır km opel astra araca sahibinin nano teknoloji uygulama istemesi ile Gtechniq C1+Exov2 uygulama kararı verdim. Şehir dışı olduğu için bütün malzemeleri bagaja doldurup Çeşmeye gittim.
Cuma saat öğlen 12 de yıkama ile başladım. Bayi boya koruma yapmış. İlk önce üstünde yer alan malzemeyi sökmek için pril ile yıkadım. Sonra 1/1 sulandırılmış ipa ardından 1:10 sulandırılmış sensei apc en son sikkens m600 tiner ile arındırdım
Hava 20 + derecelerde.İlk panele başladığımda saat öğlen 2 idi.C1 uygulamasını saat 5 e doğru bitirdim. Exo için gece saat 9:20 uygulamaya başladım. Jantlar dahil 2 kat tüm panellere uyguladım.(Tur araları 5 dakika dinlenme). Gece 11 de işim bitti.
1 gece mekanda kaldı. Sabah 11 de geldiğimde araçta hiç toz yoktuSabah pozları.
Su iticilik testi ,
https://www.youtube.com/watch?v=cbK8j7jXsIo
Aracı teslim edip yolcu ediyorum
![]()
abi senin tek eksiğin, fotoları daha kaliteli çekmelisin. yaptığın iş tam anlaşılmıyor fotolardan. eline sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)