Aboneliğimizi ekleyelimde biz..
Yeni Mekanda Hayırlı Uğurlu olsun Allah tadını çıkartmak nasip etsin sanıyorum son iş siyah BMW idi, kendi aracımda siyah olunca bende bi çok soruyla vaktinizi çalacağım kolay gelsin..
Harbiden hardcore![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Mekanınız hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç nasip eyler inşallah
Sıfır km alınan skoda octavia aracı Crystal Concept C-Coat Premier nano teknoloji ürün ile uzun vadeli korumaya alındı.
Serviste koruma yapılmış.Bende önce pril ile yıkadım,
Durulamaya geçince CRSYTAL CONCEPT DEEP CLEAN ile derinlemesine yüzeyi arındırdım.
Uygulamaya hazırız,
Araç yüzeyinde kusur olmadığı için direk ürünü uyguluyorum.Yansımalarımız.
![]()
Abi prili çift kova ile mi uyguluyorsun yoksa foam lance ile mi? bir de pril ile yıkadıktan sonra tekrar şampuana gerek var mı?
vw scirocco detaylı iç temizlik.
Kulanılan Malzemeler;
Valet Pro Classic Carpet Cleaner
Crystal Concept Sensei Apc
Atas Plak2
Çeşitli Fırçalar
Bol Mikrofiber Bez
Karcher Puzzi
![]()
Şaft tunelinin üstündeki halıya yapışmış sakızı ilk önce valet pro carpet cleaner ile yumuşatıp Valet Pro Citrus Tar And Glue Remover sıkıp 5 dakika bekleyip kazıdım.
![]()
Kullanılan ekipmanlarda detay isterGeçtiğimiz günlerde kullandığım süpürge çığlık atmaya başlayınca bakıma aldım.Bütün filitreleri tıkanmış motor kısmı pislik dolmuş.Hemen söküp dağıttım.
1/10 sulandırılmış sensei apc ve fırçalar ile musluk altında plastik aksamları yıkadım.
Yıkayıp kuruttuktan sonra plastik aksamlara atas plak2 geçtim
Polisaj vakti
https://www.youtube.com/watch?v=p6f1...ature=youtu.be
Glaze ile işlemi bitiriyorumYansımalarımız harika
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)