Boyalı yüzeyde Valet Pro Dragon mu kullandınız? Boyaya zarar vermez mi?
Boyalı yüzeyde Valet Pro Dragon mu kullandınız? Boyaya zarar vermez mi?
Cem abi,
Valet Pro Advanced neutral snow foam kullandın mı? Ph neutral snow foam'a göre daha etkili geldi bana videoları izledim. Advanced waxın ömrünü kısaltıcak gibi bir izlenim oluştu bende ona göre listeye eklicem![]()
Bende düşünüyorum Görkem o zaman kir çözücülüğü yüksek, wax dostu, uygun fiyatlı bir ürün önersin bize![]()
Bahsi geçen şampuan tam anlamıyla bunu yapıyor![]()
Valet Pro Ph Neutral Snow Foam - http://www.detail-box.com/PH-NEUTRAL...LT,PR-426.html
Hardcoregaraj artık yeni mekanındaMekan ile ilgili ayrıca detaylı fotoğraf paylaşacağım.Şükürler olsun çocukluktan beri garaj hayalim gerçek oldu.Rabbim herkese hayaline kavuşmayı nasip etsin.Astranın tavanında hafif güneş yanığı vardı.3D HD cut befar cutting ped ile bir tur geçip exo ile korumaya aldım
Bugün anca ürünleri dizdim tam olarak işim bitsin ayrıntı fotoğrafları paylaşırım.
![]()
Hayaline kavuştuğuna çok sevindim kardeşim Allah sağlıkla sıhhatle çalışmayı nasip etsin..
ALLAH VAR GAM YOK..
Cem abi bayadir istiyordun biliyorum. Sonunda kavustun senin adina cok sevindim. Kazancin bol olsun izmire geldigimde yanina ugramak isterim.
Cevap için teşekkürler. Mekanınız hayırlı olsun.
Boyası daha önceki sahiplerince hunlarca canına okunmuş bmw yi kendine getirdim.
Kulanılan Malzemeler;
Polishler;
Menzerna FG 400
Menzerna FF 3000
Auto Finesse Ultra Glaze
Padler;
Magic Yün Ped
Menzerna Polishing Pad
Wax;
FINISH KARE 1000P
Yıkama;
Polisaj öncesi Meguiars Nxt Şampuan
Polisaj sonrası Pril
Yardımcılar;
Valet Pro Dragon's Breath
Gyeon Kil
Makineler;
Polisaj Makinesi:Flex 14-2 150
Genel durum,
Polisaj makinesini yere koymak yok herşey askıda
Reklamlar
50/50
Videomuz,
https://www.youtube.com/watch?v=v5mjAo95YMc
Yansımalarımız kendine geldi
Glaze ve wax öncesi güneş altı kontrol .
Yıkanıyoruz dragon iş başında,
Glaze ve wax sonrası dış mekan çekimlerimiz,
İç mekan çekimlerimiz,
Before,
After,
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)