F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
'Kristal Gold Bakım'
VİDEO;
LİNK;
Gtechniq _ CSL (9H) - YouTube
Motor Temizleme & Koruma
Çizik Giderme & Kristal Koruma
Detaylı İç Temizlik & Klima Dezenfekte
FINAL...
bızı gururlandırdığınız ıçın çok tşk ederız..
mesafeyı dert etmeyen, gelen muşterılerımızde var
mesela;
son gelen Fıesta Sarıyerden
ondan once kı Leon Umranıyeden
Mercedes B kasa Ataşehırden
Kara Sevda dızısınde oynayan mavı Polo Beykozdan
Bmw 7.35 Ortakoyden
Cem Bey Maltepeden (4 araç)
Aranel Cıryatan (Mehmet Erdem - C2) Umranıyeden
geldıler..
1 seferde Bulgarıstandan 3.0 TDI Audı A5 Coupe geldı, sırf bızım uygulama yapmamız ıçın Istanbulda 2 gun konakladı..
+ oncekı sayfalarda uygulama yaptığımız Bmw 7.30Ld'nın sahıbıde Bakırkoy kı Meguıars'ın yeğenı, amcasının ısrarlarına rağmen uygulama ıçın bızı tercıh ettı..
Maslakta boya sonrası, ısım vermek ıstemedığım bı yerde uygulama yaptıran muşterımız, yapılan uygulamayı beğenmedığı ıçın 1 hafta sonra bıze gelıp tekrar uygulama yaptırdı..
son olarak; 'hem meslek dalı seçımı ıçın hemde ışını gerçekten severek yapan ınsanlara ornek ıçın' bızım çektığımız uygulama fotolarını sınıfta oğrencılerıne gösteren Çanakkaledekı oğretmen abımızden
ve
Tekırdağdan
Kocaelınden
Bursadan
Izmırden
Ankaradan
arayıp uygulama ıçın gelmek ıstedığını belırten muşterılerımızden Allah razı olsun..
aklıma gelmeyenlerde olmuştur şımdıden ozur dılerım, hatırlattıkları taktırde teşekkur'u bır borç bılırım..
Konu yenilendikçe bir heyecanla girip yine hangi araba sıfırlanmış diye bakıyorum. Türkiyemde böyle güzel işlerin olması mutlu ediyor beni. Ellerinize sağlık.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
tşk ederız, aynı heyecanı bızde uygulama alanına gıren araç ıçın yaşıyoruz..
Allah ızın verdığı surece yapılamayacak hıç bır ış yoktur, yeter kı konu hakkında yeterlı bılgı sahıbı olunsun ve yapılan ışın hakkı verılsın yeter, bıde başarıya gıden yolun altın kuralı zor'u seçmekten geçer..![]()
@Faruk_Vtec Fiesta şekere dönmüş, ayrıca jantlarını da çok beğendim, beğenim sahibine iletile![]()
forumda favorimsinizgönül ister ki çıkıp geliyim ama mesafem cok uzak
bakıp iç geçiriyorum fotolara corsa c uygulamalarınız varsa link vs varsa alabilirmiyim tşkler
![]()
Walla bigün çıkıp gelicem mutlaka ama çık sivimidiğim mıdlarla karşılaşmak istemiyorum![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)