Corsa'ya sellektör atsan geri döner. Efsane olmuş. Ellerinize sağlık.
Corsa'ya sellektör atsan geri döner. Efsane olmuş. Ellerinize sağlık.
güzel yorumunuz ıçın çok tşk ederız, saolun..![]()
prof fotoları çekılse kımbılır neler olurdu..
Fatıh abı gozu gıbı bakar ona..
tşk'ler, Allah razı olsun..
404 Not Found..
çok tşk ederız, Allah razı olsun..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Corsa çok güzel parlamış eline sağlık OZ lerde güzel durmuş , müsait oldugunda benim Golf ü de planlayalım
:ramo
Elinize emeğinize sağlık, maşallah hayırlı işler, müşteriler diliyorum. Dikkat ettim, herşey nizami-derli toplu![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
saolun, Allah razı olsun..
dağınıklık kafa karıştırır onun ıçın herşey belırlı kategorık ve kolay ulaşabılır olmalı, aslında bu sımetrı takıntısı ıle bırlıkte gorulen duzen hastalığıdır..
dukkanda butun bezlerın katlı durmasına
tavlada pulların duz durmasına
evde ayakkabıların yanyana durmasına
hatta ve hatta bılgısayara ındırılen bır şarkının bıle adını kendıne gore duzeltılmesıne sebep olan durumdur..![]()
Eşimde de aynı durum söz konusu, çekmecesi bile nizami düzenli
APP plaka fiyatını pmleyebilirmisiniz rica etsem?
çok teşekkür ederim kendi aracınız gibi ilgilendiğiniz için kanka 10 numara oldu araba@Faruk_Vtec
Elinize sağlık
Özellikle, beyaz Mini yeniden doğmuş. O nasıl bi demir tozu yoğunluğudur öyle. Eser kalmamış onlardan.
Beyaz Mini'nin resimlerinde sari uzerinde Meguiars yazan kutu nedir ? Aracin icine bir hortum girmis sanki, buharli dezenfekte yapan bir alet falan mi ?
araç içindeki nemi alıp kurutmaya yarıyor sanırım
okadar kafam rahat teslim aldımkı arabayı detaylı bile incelemeye gerek duymadım fevkaladenin fevkinde afiyetle içinde sigara içiyoruzellerinize kollarınıza saglık guzel insanlar
saolun, çok tşk ederız..
aracın ılk sahıbı beyazın vermış olduğu rahatlıkla aracı bıraz bakımsız bırakmış, gerekenı yapıp yenı sahıbıne ılk gun kı gıbı teslım ettık..
detaylı ıç temızlık yaptığımız araclarda doşemelerde leke kalmaması ıçın ve lekelerın tekrar kusmaması ıçın arac ıçını 120 dereceye kadar kurutabıldığımız 'Ahtapot' adında kı sıcak hava makınesıdır..
araç ıçıne her ne kadar ayrıntılı temızlıkte yapılsa elle ulaşılamayan; havalandırma kanallarında doşeme lıflerınde plastık bırleşım yerlerı gıbı dıp noktalarda barınan bakteri virüs mikrop vb kalmaması ıçınde detaylı ıç temızlık yaptığımız her araca ahtapot uygulamasından sonra klıma dezenfekte uygulaması yapıyoruz..
klıma dezenfekte uygulaması araç ıçlerınde en sık rastlanan beş mikrop turu "Escherichia Coli, Fecal Coliform, Non Fecal Coliform, Listeria Monocytogenese, Salmonella Choleras" ve tum zararlı organızmaların %99,9'unu kalıcı olarak yok eder..
evet bı bakıma oyle dıyebılırız, arac ıçının nemlı ıslak kalıp bakterı oluşturmaması ıçın ve kumaşların çurumemesı ıçın sıcak hava ıle kurutma ışlemı yapıyoruz..
ne mutlu bıze, gule gule kırletın..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)