Ranthor Nickli Üyeden Alıntı
benim kast ettiğim o değil. seramik nano Teknoloji urunun bir otesi gibi bir algi yaratilmaya calisiyor.
simdi o bahsettiğiniz ürünler nano teknoloji kullanilarak yapilmadi mi? icinde siO2 var diye glass PHPS var diye seramik içeren kaplama diyebiliriz ama bu onlari sadece bir eksende ayristirmak olur.
ayrica seramik cam dan daha iyidir ya da kotudur demek de imkansiz, boyle bir karsilastirilma olamaz. Neye gore iyi?
Aquartz da titanium oksit iceriyor, o şimdi daha mi iyi? soft99 un icinde ne var bilmiyoruz, bu onu kötü mu yapiyor. Sadece bir özelliğe göre iyi kotü demek eksik olur.
Ben bunların pazarlama taktiği olduğuna inaniyorum, seramik kaplama yapacagiz diye insanlardan fahiş ücretler istiyorlar. 2 sene once de nano yapicaz diye istiyorlardi. Kullanicilar nano diye satılan urunlerin 10 kat daha iyi olmadigini sadece bir iki kat ( bu kucumsenemez ama anlatılanlar kadar olamadi) daha iyi olduğunu gördü, sıkıldı.
Uygulamacilarin yuzde 95 i zaten bilgisiz, kullanici da her yerde arabasini yikatiyor...
sonuc kaplama 6 ay sonra ozelligini kaybedince, yok ürün gitmedi sadece su itmiyor yok tazeliyici ürün sür kaplamayi onar.. Kaplamanin orda olup olmadığını anlama yolu da yok.. Acaba onariyor muyum baştan mi suruyorum derken, döndük başa.. Ne farki var şimdi, nano diye 1500 tl alamazsin demeye başladı tuketici, 500 tl ye yap zaten 6 ay sonra işe yaramiyor, param cebimde kalır diye karar verdi..
şimdi de seramik ürünleri ön plana çıkarıyorlar. Onlar da iyi urunler, senin dediğin ürünler de parasini sonuna kadar hak ediyor ama 3000 tl ye de kaktirmaya calisan bazi uygulamacilar can sıkıyor.