915 ince sürüldükten sonra silmesi zor değil , nxt'ye göre biraz daha uğraştırıyor o kadar.
UQD ile silmek daha kolaylaşıyor.
915 ince sürüldükten sonra silmesi zor değil , nxt'ye göre biraz daha uğraştırıyor o kadar.
UQD ile silmek daha kolaylaşıyor.
bugün plastix uygulaması yaptık, sadece polisaj makinesi ile. gerçekten sonuç 5 dakkada inanılmaz. küçük çiziklerin hepsi gitti ve farın rengi gözle görülür biçimde açıldı. havalar biraz ısınınca direkt çok kumlu zımpara ve plastixle farları tamamen eski haline getirmeyi planlıyoruz, içten ve dıştan temizlik yapıp ilk günkü haline çevirecez inşallahpeşinede nxt 2.0 ve ag srp olayları gelecek
bu parlatma işi nede sevkliymiş aman allahım
![]()
videolar çok iyi olmuş bayağı yardım edici..![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Aşağı yukarı kavramaya başladım mevzuyu,
NXT sıvı wax yeni başlayana biraz ağır gelicektir, şimdilik sprey wax ile başlayacağım.
Yıkama bittikten sonra (araç kuruduktan sonra), önce sanırım wax, sonra uqd uygulamamız gerekiyor sanırım. Bu doğru mudur?
NXT 2.0 da bekliyoruz sanırım bir süre kuruması için, keza Sprey waxta da bekleme süremiz var mı? Her yıkamadan sonra mı yapmamız gerekir spray wax'i, ne önerirsiniz?
Daha önce sorulduysa kusurabakmayın, kafam karışık biraz..
nxt sprey wax bence gereksiz. Nxt 2.0 wax, ultimate quik detailer, ultimate quik wax daha mantıklı bi seçim olur senin için.
2-3 yikamada 1 nxt tech wax 2.0 uygula, mekan kapali yani tozsuzsa kafana gore beklet, git bi hava al dolas geleger fazla zamanin yoksa tek seferde tum arabaya cilayi sur acele etmeden, sonra ilk basladigin yerden ayni sirayla sil guzelce.. baya bir yeter o sana
nxt'yi pedle uygulamaya usenecegin ama parlaklik istedigin durumlarda da ultimate quick wax bulundur yaninda, fis fis yapar siler gecersin.. bekleme yok..
bazen kullanim kilavuzuna bakmak unutulabiliyor, iyice calkalaniyor kullanim oncesi nxt de uqw de
her yikamadan sonra uqw veya uqd gecmeye gerek yok bence ama psikolojik etkisi iyi olabiliyor![]()
Nxt plastik yüzey koruyucu
supreme plastik yüzey koruyucu hangisini tercih etmeliyim azcık iç kısımlara girelim![]()
saro arabana acil boya koruma yaptırman lazım
daha kaç aylık araba hep bez çiziği olmuş
"Wagen"thusiast
aklımda bnm bi kaç soru var yeniyim bu işte araçta yeni
içerdeki plastik yüzeyler için nxt plastik yüzeyi var onumu seçeyim ?
dışarsı için şimdilik sadece sıvı wax mı alayım veya uqd yeterli gelirmi ?
Aslında Benim Arkadaş var ejder tanırsın C5 o yaptırdı bana meguda boya koruma ama birkez daha yaptırcam sanırımYıkamacı hep güderi gibi bir bezle siliyo bezleri yıkatmafan sürdürmüyorum arabam çok nadir çamurlanıyo genelde haftanın 5 günü yıkanıyo hep tozlu falan oluyo ama nasıl çizldi bilmiyiroum daha 1 ay 1 haftalık
![]()
İç kısımlarda mat ve ilk günkü gibi temizlik isteniyorsa tercih megy ise ;
Quick Interior Detailer
İç kısımlarda parlak ve ilk günkü gibi temizlik isteniyorsa tercih megy ise ;
Supreme Shine
Supreme Shine farkı -denedim tamamen doğrudur..
http://www.youtube.com/watch?v=XVUPT...6531E1&index=3
Nedemek ya iyi kötü paylaşıyoruz bir şeyler .
Bence detail öyle güzel stres alıyor ve kaput altına ,müzik sistemine yada body ye binlerce dolar gömmeden aracınıza kafaların çevrilmesine sebep oluyor.Ve tüm bunları siz ellerinizle yaptığınz için manevi tatmini çok fazla..
Düşünsenize aracınız 8-10 yaşında ama boyası dış plastikleri ilk günkü gibi okadar çok soran oluyor ki ;
abi nereye boyattın ?
nerden aldın ?
satarmısın ? vs .![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)