Başka bir konuda yazmıştım ancak resim paylaşma şansım olmamıştı. Kışın uzun süre araçla ilgilenemem sonucu yıkama sonrasında kaput ve tavanda yukardaki manzara ile karşılaşmıştım. Kireç lekesi mi bilmiyorum ama yıkama ile geçmedi. Vernik ile ilgili bir sorun değil belki Balkondan bir şey dökülmüştür.
Haftasonu Atas waxy 2000 pasta ile çıkarmayı başardım.
Ayrıca Arexon far parlatma denedim sağ farda ancak zımpara kullanmadan iyi bir sonuç vermedi. Farın üst tarafı tahminimden daha kötü durumdaymış. Zımpara temin edince onu da deneyeceğim ancak sol far geçtiğimiz yıl değiştiği için yine tam istediğim bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.
![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Seramik kaplamayı kendi imkanlarımızla evde uygulamak mümkün mü?
Kurallarına uyulduğu sürece mümkün ancak bu tip korumalar cilaların aksine boya yüzeyindeki hataları hareleri gizlemezler aksine mercek görevi görüp daha da ortaya çıkartırlar.
Kuraldan kastım uygun temiz, tozsuz ve nemsiz ortam, doğru bir ürün tercihi ve bolca temiz yumuşak mikrofiber bez![]()
Jant temizleyici ve Genel temizleyici pek çok ürün motor temizlemek için idealdir. Elektronikleşmiş araçların motorlarına su değdirmek çok tarzım değil. Genelde fırça ve jant temizleyici ürünlerle temizlik yapıp , hava ve bez yardımıyla kurulama sağlıyoruz. Üzerine de koruyucu ve kapatıcı bir ürünle uzun süreli temizlik oluyor.
Benim şahsi favorim temizlik için Valet Pro Bilberry . Korumada ise Valet Pro Classic Protectant fazlasıyla başarılı hatta rakipsiz![]()
O ürünler kaliteli o yüzden fiyatları yüksek .
Sonax iş yapar instagramdan gördügüm kadarıyla 1.2 tsı ibiza var beyin ve sensör olan yerleri poşetle kapatın sonaxı sıkıp ufak bi fırcayla fırçalayın, uzun süre aynı yere su tutmayın benzinli araçda daha dikkatli davranırım ben hep. bobin buji vs dizele gore daha elektronik![]()
Ön camımda, sürekli uzun yol yaptığım için, hep ölü böcek kelebek sinek izi oluyor bunları engelleme yolu var mıdır cam suyuna katarak veya cama uygulayarak
Arkadaşlar,
Deri göğüslük, koltuk, döşeme bakımı ve temizliği için ne önerirsiniz? Turtle wax'ın yeşil bir şişesi var, leather cleaner, bu iyi mi yoksa daha iyileri var mı?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Markaları pek çok ürün kötü değildir ancak fiyat performansta daha iyilerinin mevcut olduğunu söyleyebilirim.
Şahsen All in One ürünlerin çok verimli olduklarını düşünmüyorum. O yüzden deriyi deri temizleyici ve korucuyucu ile kumaşı kendi temizleyicisi ve koruyucusu ile buluşturmanın en faydalı yöntem olduğunu savunuyorum.
Yine de genel temizleyici ihtiyaçlarınız için şu ürünü değerlendirebilirsiniz :
Adam's Polishes - All Purpose Cleaner 473ml
Boyama olayı ve rötüş başka bir hadise. Ancak kılcalları gidermek için makina gücü veya kapatıcı cilalı ürünler tavsiye edebiliriz. Kapatıcı olarak şu ürünü sevebilirsiniz, hem de aracın genelince iyi bir parlaklık elde edersiniz
Auto Finesse - ULTRA GLAZE 500ml
http://www.hepsiburada.com/show-deri...FfUW0wodLH0KOg
Şöyle bir ürün bize yardımcı olabilir mi acaba geri kalanınıda deri bakımı vs olarak değerlendirsek?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Birde F/P olarak cila ve boya koruma önerilerinizi alabilirim
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Merhaba , elimde Gtechniq C2v3 var ancak bu ürün quick detailer mi yoksa hızlı cila mı tam anlayabilmiş değilim tam olarak hangi amaca hizmet etmektedir ve nasıl uygulanmalı , aracın cam ve vinil-plastik bölümlerinde kullanılması uygunmudur ?
Vallahi nano nedemek bilmiyorum ama böyle geçiyor adı.
Bana göre ortada bi ürün.
Tam olarak wax değil cila değil boya koruma değil.
Biraz sulandırıp hızlı cila olarakta kullanabilirsin.
Kullanımı basit, yıka, kurula, sık ürünü ve bi bezle yay, hemen ardından fazla ürünü al. Bu kadar.
Camlar dahil heryere kullan herhangi bir sorun teskiletmez. Faydası olur camda falan su tutmada işe yarar.üstüne sonax bsd tavsiye ediyorlar ama nedir nek adar yararlıdır bilmiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)