hocam srp için evencoat kullanımı uygunmudur?
meg water magnethakkında bi sorum var ben ortalama 2 kere kullandıktan sonra çamaşır makinesinde yıkıyorum sanki eskisi kadar veremli değilçamaşır makinesinde diğer ürünleride yıkıyorum mikrofiber cila bezleri eldiven ve uygulama pedleri herhangi bi sakıncası varmı acaba ?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
irfan hocam meg ın sarı ped i yumuşak kalıyor daha sert bi pad ile uygulama yap demişti ondan dedim![]()
sadece deterjan ile yıkamalısın yumuşatıcı vs harici bişiy kullanma.
benım golfteki gibi vasat bi durumu yok uygulayacağım araçta.
"Wagen"thusiast
fotodaki nxt yi bilmiyorum ben mor pedin temsili olarak koydum fotoğrafıbenimki de şişede, bu büyük ihtimalle katı wax
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
baktım da türkçe bulamadımdierleri de pek anlaşılır cinsten değil
teşekkürler tarık
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
AG SRP için Mail Attım Fakat Henüz Cevap Gelmedi..
Başka Nerden Sipariş Verebilirim?
Tanıdığınız bildiğiniz bir yer var mı?
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
karakoy satan yer vardı unuttum ya ben ordan aldım kendileri iyi insanlar 3, 5 in lafını yapmıyorlarda bi pasajın icinde 5. kat da onu hatırlıyorum eve gidince tel noyu yazarım
Karaköy'de Arap Camii'ne yakın olan "Bilşen Zımpara", her tür zımpara, polisaj pedi, AG ürünü var ellerinde, forumculara küçük bir indirim yaparlar...
tel no'yu bende alabalirmiyim çünkü bende sipariş edeceğimmail attım da dönmediler
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bilsen zımpara : Engin şener GSM:0532 361 43 55
www.bilsen-zımpara.com persembe pazarı cad. bakır sok. Aslan is merkezi ( ısıkların karsısı) kat 5 503 no
tel:212 250 6518 karakoy
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)