Benımde aracım kırmızı ufak kılcal çizikler mevcut, makina ile uğraşmadan el ile SRP atayım diyorum ama şayet makina ile daha başarılı olur deniyorsa ped alıp deneyeceğim yapmayı az çok kullanma tekniğini biliyorum. Beni düşündüren ön kaputta uzun yol hatırası nokta nokta taş izleri var,bunların üzerinde uygulama yaptığımda o noktalar daha çok ön plana çıkmayacakmı içine cila girince beyaz beyaz olucaktır daha önce başıma gelmişti.Ayrıca kil uygulamayı düşünüyorum hepsinden önce fakat kilin ön kaputtaki bu bahsettiğim taş izlerine herhangi bir deformasyonu vs. si söz konusu olurmu?Bana olmaz gibi geliyor ama yinede bir bilene sorayım dedim![]()
uygulamayi yagmur kesilir kesilmez yapmayi dusunuorum da sıra
kil> Meg ScratchX> nxt 2.0 seklinde dogrumu acaba
ScratchX lokal uygulama içindir, tüm araca yapmak çok yorucu olur.
Elle uygulamada AG SRP daha kolay yedirilir ve daha iyi sonuç verir tüm araca uygulamada.
Örnek
acelem olduğu için şimdilik scratch 2.0 aldım, biraz uğraşıcam ama severim ben uğraşmayı, alışkınım zaten, sonraki kullanımda srp alacağım inşallah
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
skodaturkeyde araç bakım ve uygulama bölümü var mutlaka inceleyin süper bi bölüm,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bi sorum olacak ben scratch 2.0 aldığımı söylemiştim, onunla beraber ped verilmiyor sanırım, bende nxt 2.0 ile birlikte verilen mor pedlerden var , onu kullansam bi sorun çıkarmı ?
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Sarı ped kullanın, morlar daha yumuşak diye biliyorum...
Zaten wax için kullanılan pedi polishe bulaştırmayın.
Kil konusunda bi sıkıntı olmaz.
SRP içinde el ile çok fazla bir verim beklemeyin 3-4 kere yaparsanız elle ancak sonuç alırsınız. Makine ile daha iyi sonuç veriyor özellikle 2 kere geçtiğinizde çok güzel sonuç veriyor. Makine ile yapma konusundada sıkıntı yapma çünkü SRP aşındırıcı bir ürün değil zarar vermezsin aşırı bastırmadığın sürece![]()
Teşekkür ederım o zaman makıneye ped alıcam birde bunu nerden temın edebılırım acaba? 3m in cok guzel bır pedı vardı ortası dıkey ınıyor yuzeye denk geldımı ıcerı göçüyor.Birde bunlar unıversal mi her makıneye olur mu acaba?
SRP için 3M ped olarak sarı uygundur...
http://www.i4detailing.co.uk/acatalo...mm_Pads_1.html
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)