Bugün Meguiar's Ultimate Protectant Dash&Trim Restorer denedim sonuç çok hoşuma gitti tam istediğim kıvama geldi ön konsol ve dış plastikler. Araçta eski olunca sonuç daha net belli oluyor.
![]()
Bugün Meguiar's Ultimate Protectant Dash&Trim Restorer denedim sonuç çok hoşuma gitti tam istediğim kıvama geldi ön konsol ve dış plastikler. Araçta eski olunca sonuç daha net belli oluyor.
![]()
AG Vinly & Rubber Care diyorum19 TL fiyatıda süper kendiside
![]()
Karaköyde Bilşen Zımpara'dan temin edebilirsin konuda telefonu fln olması lazım aratırsan bilşen diye![]()
bilşen zımparada bu varmı kesin?
bide bunla iç mekan ( torpido- kapı içleri vs.) dış mekandaki plastikleri mat şekilde temizleyebilirmiyiz?
gökhandan yazmışım bu arada pardon
corolla117
EMC
hep amatör ürünleri nasıl kullanırız sırası ne olmalı şeklinde konuştuk sanırım
bu ayın sonunda komple detaya sokucam aracımı, burda würth final care'de işallah.
Bu detay sırasında da bende olan ürünleri kullanmak istiyorum. Yalnız sıralama nasıl olmalı tam kestiremedim. Sıfırdan komple girişmeyi düşünüyoruz. Elimde kil,wax cleaner,AG SRP,meg ultimate compound olacak. Bunlara extra olarakta würthün 153-154-155 isimli çizik giderici (153),ince pasta(154) ve kalın pasta(155) dedikleri ürünler var. Bu 3üründen sonra ise hare giderici ve nano boya koruması atılacaktır. Kafamda bir sıralama oluşturdum ama ultimate ile SRP'yi koyacak yer bulamadımNasıl yapalım neler önerirsiniz ?
bence boyanın durumu çok kötü değilse ki ben değildir diye düşünüyorum ultimate compound u ele çok aşındırıcıdır ve boya düzeltme yapacağına göre srp yide (pek aşındırıcı sayılmaz) ele daha sonra çizikleri maskelemek için kullanırsın. bu durumda ya würth ün uygun çizik giderici lerini kullanıcaksın yada meg ve menzerna gibi ürünler al.
kil+çizik giderici(gerek olursa + olarak hare giderici)+glaze isteğe bağlı+son kat olarak wax
uygulama sıralaman böyle olmalı.. kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)