Uygulamacıyım 3 4 farklı araca uygulamıştım geçmişte dayanımı 3 4 ay gibi bir süreydi.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Karantina günlerin yapılacak en iyi şey arabayla ilgilenmek sanırım. Aşağıdaki ürünleri almayı planlıyorum. Daha önce alıp kullanan var mı? Benzer bütçe ile farklı ürün önerisi de alabilirim. Fiyat avantajından dolayı 2 kişi ortak büyük gramajda alıp bölüşeceğiz.
hızlı cila:
You have been blocked
şampuan:
You have been blocked
Arkadaslar selam, hafta sonu evde durmaktan kasıntı basladı bendede. Parlaklık ve koruma için koch chemi pw'denmi devam edeyim yoksa soft99 fusso alıp bunumu kullanayım ?
Daha tecrübeli kişiler gelip cevap verecektir ama bildiklerimi yazayım bende
Hocam biri katı wax biri hızlı cila. Soft 99 Fusso uzun ömürlü güzel bir katı wax. Kullanımdan sonra (teoride) aylarca etkisi süren bir ürün. Ama PW hızlı cila yıkama sonrasında altındaki boya koruma ürünün destekliyor, kireç lekesini engelliyor ve hidrofobiye katkı sağlıyor.
Yani Fusso'yu atıp sonrasında her yıkamada yada birkaç yıkamada bir PW kullanmak en mantıklısı gibi duruyor. Mesela ben wax üzerine her yıkamada pw kullanıyorum hem sular kaydığı için kurulamam rahat oluyor hemde kireç lekesi olmuyor bir tık da fazla parlıyor![]()
'14 Seat Leon TDI
Orjinal şişesinde PW alacaksanız
Koch Chemie - Protector Wax 1L
Fısfıs bos bir sise de yanında hediye olarak gönderirim![]()
Sadece kar gibi köpük atabileceğim fiyatı çok pahalı olmayan makine tavsiyeniz var mıdır. Su basıncı önemli değil su kısmını kullanmayacağım.
1881 - 193∞
Karcher makinama aynı marka karcherin foam lancesini aldım ama hiç beğendim, çok sulu atıyordu.
Aliexpressten mjjc marka foam lance aldım karcher uyumlu başlık ile tavsiye ederim güzel ürün.
Bende evin önünde yıkamak istiyorum 7. katta oturdugum için hortum cekmek falan imkansız. Bu basınclı pompalar iş yaparmı varmı kullanan ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)