dedıgım gıbı denemek ıcın ag srp
ustune bnce m34 uqd yerıne
artı nxt yada ntx katı wax yada collinite 476s
dedıgım gıbı denemek ıcın ag srp
ustune bnce m34 uqd yerıne
artı nxt yada ntx katı wax yada collinite 476s
Şuanda bagajımda nxt şampuan, nxt wax, meg kil, meg uqd sprey, scratchx 2, pedler ve mf bezler var. Bu saydıklarımın dışında eklemem gereken bi ürün var mı (cila vs), uygulama sırası nasıl olmalı? aracım 2 yaşında ve boyamda hafif çizikler mevcut, hareler vs. Gerekli parlaklığı nasıl sağlayabilirim.
nxt sampuan la yıka stracht x ıle pedle bastıra bastıra uygulama yap ardından mf bezle sıl snr nxt wax yap ardından yıne mf bezle sıl ardından uqd uygula sıl devam muhtemelen cızıklerın gıtmıcek sana polısaj makınesı polısaj keçe yada sungerı artı cızık gıderıcı pasta lazım elımde m85 mevcut yardımcı olabılırım...
parlaklık ıcın nxt ıle devam et glaze vs de kullanabılırsın ama bıraz nxt attıktan snr kendılıgınden arastırmaya baslarsın..
Bundan önce düzenli nxt atıyodum zaten. Ama farkettim ki kılcal çizikler zamanla oluşmaya başladı. Bunları geçirmek için ne yapmam lazım collinte diye bahsedilen ürün mesela bu işe yarar mı?
collonıte ıyı bır cıladır uzun surelı dayanmasıyla unlu sıze pasta lazım hare gıderıcı lazım en onemlısı bır polısaj makınesı lazım...
meguiars body duster isteyen var mi? 0 alip cok az kullanmistim en son makinada yikayip kaldirdim duruyor.. acik renk araba aldim artik tozlarla ugrasmicam pek isteyen varsa benimkini satiyorum
Umarım işinize yarar..Müzik falan süper..Adımları dikkatle inceleyin..Yeni başlayanlar için çok açıklayıcı bir video..
http://www.youtube.com/watch?v=YmQx21lAVXw
bugün jbtoolsdan birkaç ürünüm geldi sağolsun hediye olarak birşeyler göndermiş içinde de "ultimate wipe" diye beyaz bir bez çıktı. Üstünde yazanlara göre swirl,çizik,cam,cila herşeyde kullanılıyormuş siz ne dersiniz ?
![]()
12tane water magnet, 2tane polish pad, 2 tane cutting pad, 1x plastx
bunlardan sadece 2tane watermagnet benim
2.bir sorum bezlerin temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Makineye atıyorum ben ama istediğim gibi temiz çıkmıyor :S Kaç derecede ve hangi deterjanlar ile temizliyorsunuz ?
m83 el ile uygulayark yüzeysel ufak çizikleri,biraz fazla olan hareyi,1-2 yerleşmiş pisliği çıkarabilirmiyim?
Hangi el pedini kullanmam gerek?
meguiars'tan alırken ufak şişe ile alabirmiyim?
Selamlar
C2'yi satmakla hre probleminden kökten kurtuldum
Şimdi yeni araba için ürün takviyesi yapayım diyorum:
Polisaj makinesiyle pasta, polish, katı wax işini yaza bıraktım.
Şimdilik aradığım kışı geçirecek kolay çözümler..
Önerilen:
Meguiar's NXT şampuan
Meguiar's Mikrofiber Yıkama Eldiveni
Meguiar's Quik Detailer veya Ultimate Quik Detailer
Meguiar's Nxt Wax 2.0
Meguiar's Quik Interior Detailer
Bütçe:
Meguiar's Mikrofiber Yıkama Eldiveni
Sonax Torpido Temizleyici / Yeni Araç
Sonax Konsantre şampuan Portakal
Turtle Wax Islak Hızlı Cila
Meguiar's Nxt Wax 2.0
Siz ne önerirsiniz?
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
m83 dual actıon için dir.
dual actıon ıkı yonlu donen polisaj makınesıdır dolayısıyla kullanman yersızdır.
elle cızık alamazsın .bunu aklından sil.iki 3 leke dediğinde eger boya yanıgı ıse onlar ıcınde gecmıs olsun..
elle uygulayacaksan ag srp en basarılısı .sertt bır sunger ıdeal.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)