selam arkadaşlar.
yeni aldığım araçta maun kaplama yapıştırma yapmışlar. kapıdakileri direk çektim kolayca çıktı acaba torpidodakiler iz bırakırmı ? bugün aracı kuaföre verdim adam iz kalabilir boşver dedi ama kapıdaki kolay çıkınca vede kurtulmak istediğimden tahammül etmek istemiyorum o maun görüntüye. bir kaç ilana baktım banltlar iz bırakmaz yazmışlar ama tecrübesi olan varmı
Gri bi pug 307 aldik, 2 parca disinda boyasiz, boyayi canlandırmak icin el ile uygulanabilecek ürün tavsiyeniz var mi? Finishkare 1000p iş görür mü?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bi araç aldık ikinci el, boya durumu iyi fakat ben yine de bi şeyler yapmak istiyorum.
Yıkama sonrası kil, durulama, pasta, ipa, wax sıralaması doğru mudur ?
Arkadaşlar anadolu yakası detailing tavsiyesi istiyorum. Tavsiye ettiğiniz yerler nerelerdir ?
aracım 2004 vito bunların çoğunun tavanda güneş yanığı var. benimkinde yok. şimdi yeni aldığımız evin kapalı garajı var bir nebze bende güneşte bırakmaktan kurtarıcam aracı ama kesin çözüm olarak bir şey varmıdır. aracın pasta cila ihtiyacı var ama araç gri ve yüksek olduğundan tavana yaptırmıcam aşındırma olmasın diye sadece boya korumasını at geç diyeceğim. şeffaf folyo herhalde yeterli olmaz. ne gibi bir şey yapabiliriz.
kirli yüzeyin üzerine yapılacak boya korumadan bir hayır beklenmemeli, yanları alalım üstler kalsın doğru bir seçim değil, doğru malzemeler iyi işçilik ile tavan da da sorun olmaz aksine faydası olur.
Kuş pisliklerinin bıraktığı lekeye bir çözüm var mı??
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
düzenli boya koruma ve bakım, hava koşulları ve yıkama şekilleri boya koruma ürünlerinin ömürlerinde etkendir, doğru uygulama ve doğru bakım ile bu tarz sorunların önüne geçilebilir, yani bir defa yaptırdım yeter gibi bir durum bu tarz boya hasarlarının önüne geçmek için yeterli olmaz.kuş pisliği,reçine gibi boya yüzeyine yapışan ve hatta zarar veren maddelerde derhal temizlenmeli,aracımla uzun yola çıkarken aracın bagajına bu iş için muhakkak ilgili ürünü koyarım, yolculuk sonunda eğer araçta çok kirlenme yoksa hemen siler ve temizlerim. gerekirse yıkar yad yıkatırım, bu iş için kaput ve tampon maskeleride var onlarda çözüm ortağı olarka kullanılabilir.
Arkadaşım mat renkli bir motor aldı. Mat renkli boyaya ne tarz uygulamalar yapmak gerekir? Frozen black bmw yi parlak hale getirenler gibi olmayalım![]()
Mat bakım ürünleri mevcut arzu ederseniz.
Tavsiyem parlamaları önlemek için ;
Ph dengeli Cilasız Konsantre Şampuan ;
http://www.detailbox.com.tr/seramik-...ar-wash-1l-127
Quick Detailer Mantığında ;
http://www.detailbox.com.tr/mat-boya...tect-500ml-693
Canlı ama hala mat tutan, iyi bir kir iticilik görmek istiyorsanız ;
Opaque (Mat Boyalar İçin) - 50ml
http://www.erdemboya.net/MEGUIARS-GO...LT,PR-816.html
Meguiars sarı şampuan kullanıyordum genellikle. Bu ürünü kullanan var mı ?
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)