gelme ihtimali varmı?yada elinde olan varmıdır
gelme ihtimali varmı?yada elinde olan varmıdır
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yaw bizim canda bi tane bez vardı mavi böyle pelus gibi mükemmelde su çekiyo onun adını öğreneyimde bende istiyorum satan varsa alayım burdan
su cekmesinden cok dokunma hissi için istiyorum![]()
www.vava.cars
ömer sende hesabını kontrol ettinmi bu arada![]()
uffffffena denk gelmiş
ben CrXÖmer'e yazmstım Diğer ömer Vtec açmış
![]()
![]()
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bu yeni çıkan meguiars ultimate liquid wax kullanan var mı ? Piyasada olan hangi ürünün muadili ?
kaput fılm kaplama yaptıran varmı işe yarıyormu bide bu fılm guneşte sararmıyormu sonra cırkın gozukmesın![]()
Genelde şu sırayı izliyorum, elimdeki malzemeler bunlar olduğundan dolayı, Ultimate Compund çizik çıkarıcı pasta aldım, sıradaki yeri ne olmalı acaba ? yaptıktan sonra cila için beklemelimiyim ?
Meg. Ult. Quick Det. + Meg. Kil
Meg. NXT
Meg. Ult. Quick Wax
Nxt'den önce kullancaksınız
Elle atacaksanız cok sorun olmaz ama makıneyle atacaksanız aman dikkat M105 den sonra gelir aşındırıclık değerleri
Ben olsam Swrılx edınırdım şahsen ben kullanıyorum arasıra cok iyi bir finiş bitiriyor aynı M205 gibi
Kendi aracımız için basınçlı yıkama makinesi düşünüyoruz. Fiyatı aşırı uçuk olmamak üzere önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bir de çok acemiyim bu konularda uygulamaları kapalı bir alanda yapmazsak bir zararı olur mu?
Teşekkürler.
merhaba ;
meguiars 66 tam olarak ne iş yapar siyah boya üzerinde nasıl bir etki yakalanabilir?
merhabalar çelik gri aracımdaki hareleri gidermek istiyorum, üzerine ışık düştüğünde çok fazla
kılcal çizik görünüyor, bu konuda herhangi bi bilgim ve tecrübem mevcut değil ama merakım da
yok değilyeni başlıyorum diyebilirim..
uygulamam gereken ürün, edinmem gereken malzemeler ve uygulama şekilleri nelerdir ?
şimdiden teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)