Teşekkür ederim![]()
makinem olmadığı için detailing için kullandığım yol şöyle; Kil (biltHamber) > Autoglym Super Resign Polish > Meguiars Nxt. yardımcı ekipmanlar;lastikler ve dış plastik trim için Meguıars Endurance, uygulamalar için Meg sarı ped ve Meg temizleme bezi. Araç içi içinde Sonax nano. Nacizane amatörce![]()
Simdi soyle bir durum, ben arabaya komple detailing yapacagim. Eskiden sadece meg urunleri kullaniyordum ***** bitti ve su an piyasada en iyiler neler bilmiyorum. Kilcal cizikler var onlari da giderecegim. Tam anlamiyla koruma yapmak istiyorum.
Su an elimde olanlar,
Meg21
Meg Endurance
Meg Sampuan
Meg Quick Detailer
Meg Deri bakimi
Meg Dash icin bakim
Sonax Dash bakim
hangi marka pasta kullandiginin cok onemi yok.
ben s2000 icin m83 kullanmistim. Honda boyasi asiri yumusak.
m83 yerine daha yeni teknoloji olan m205 kullanabilirsin hare almak icin.
Bora koruma icin meg21 yerine, sicak gorunum seviyorsan kaliteli kati bir wax (collinite 915), yada sealant (fk1000,carlack LLS,aquartz reload) alabilirsin
Built to fall....
Malzemelerim geldi quick detailer ,cilalı şampuan yıkama eldiveni ve bezi aldım bakalım bu akşam yıkamaya niyetim var
imzasız..
Arabayla alakali ufak bi problem oldu yeni cikarabildim sanayiden baslicam uygulamaya o zaman cekerim zaten![]()
körler sağırlar
Pasta elinde ne var bilmiyorum ama kolay ulasilabilen
meguiars, virtus, chemical guys dan urunler alabilirsin.
Honda boyasi oldukca yumusak, meg 83, virtus 433 kullanabilirsin.
Hatta cok az hare varsa virtus 473 yada meg 205 tavsiye ederim.
Daha sonra bulabilirsen IPA ile bir guzel silersin, yag artik filan alirsin. Bulamazsan yogun bir pril de yag birakmiyor![]()
Built to fall....
Şu virüsü bendemi kapsam ne yapsam. Vücut çok dirençli antikorlar geçit vermiyor bu virüse.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aracimin deri koltuklari ve kapi dosemelerdeki deriler icin bakim ve besleyici urun tavsiyeniz nelerdir?gorunen deriler temiz catlamada yok fakat uzun omurlu kalmasi icin orta sekerli urun kullanmak istiyorum.bugun yikamaci gosterdi bir urun 200ml krem kutusu gibi 20 tl dedi beyaz sari yazili markasi cok tanidik degildi sanirim akilmda kalmadi.
http://www.meguiars.com.tr/product_i...products_id=86
http://www.meguiars.com.tr/product_i...roducts_id=220
mesela bu iki ürün arasındaki fark nedir?hangisi daha iyidir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)