Hmm daha once ozelden konusmustuk, onlardan daha basidi yok malesef. Nxt seviyorsaniz onunla devam etmenizi tavsiye ederim.
Pazar günü sonunda yaptım. Önce sonax'ın turuncu şampuanı ile yıkadım. Sonra kil çektim. Kil de suyu gördükçe sertleşti. Zorladı beni. Sonra 915'i attım bayağı ince bir şekilde. Doğal olarak hareler duruyor. Araç yine de güzelleşti ama. Gerçi 3 saatlik yoğun uğraşımdan sonra bir tık üstü beni daha tatmin ederdi ama bu kadar uğraşmak bile fazla geldi bana. Her yerim ağrıyor iki gündür. Bir daha zor uğraşırım böyle.
Atas'ın Plak2R'sine bayıldım ama.Aracın içini çok güzel temizledi. Tam istediğim gibi oldu.
Tekrar teşekkürler önerilere.
Herkese merhabalar
2008 model beyaz jetta aracım için sizlerden yardım rica edecektim. Şuan maddi durumum pek olmadığı için ve bayram sonrası boş vaktimi değerlendirmek amacı ile uygun yollu bir detailing uygulamak istiyorum. Yoğun bir şekilde hareler ve ince ince siyah çizikler bulunmakta aracın yüzeyinde. El ile kendim uygulayacağım.
Diğer konuyada yazdım burayada sormak istedim, Malzeme önerileriniz bekliyorum
Nedir önerileriniz?
Saygılarımla
VW boyasinda elle çizik alıp ,Hare gidermek (boya orjinal) hiç kendini zorlama .Olduğu kadari ile poorboys , CG backlight, CG Glossworkz uygulayıp , (bunlar trde ulasip alinabilir kapatici ozellikli urunler)üstünüde bölünmüş olarak satılan uygun fiyatlı waxlarla bağla.
Ya beyler benimde bi sorum olacak... Ramazanın ilk haftası Beyaz VW Golf'üme pasta cila yaptırdım. E tabi ramazan süresi boyunca Oruç olduğu için araba sadece 1 kere yıkandı oda cilalı detaylı değil idi. 2 gün önce derin bi temizliğe girdim, normal benzinlikteki köpüğü kullandım özel süngerimle üstünden geçtim bi güzel duruladım. Sonrasında Meguiars Ultimate Quik Wax geçtim ama 2 kere geçtim denebilir, çünki bizim evin önünde incir ağacı var yapraklarındaki ufak beyaz şeker tanemsi gibi şeyler boyaya yapışmış resmen bezle silerkende hissediliyodu. Kısım kısım hala kaldı... Bunları polisaj makinası haric nasıl çıkarabilirim. Bu ciladan daha sert bu yapışan şeyleri çıkaracak elle uygulanabilecek bişi önerebilirmisiniz ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)