Bende önümüzdeki hafta şampuan ve lastik parlatıcısını alıcam. Birlikte gidelim Ordan çıkışta da nargileye... Bu arada ben yarın gelemiyorum organizasyona. Tam olarak bu akşam belli oldu.![]()
Loading World's Best Magazine...
meg koleksiyonum daha çok amatör ürünlerim var şuan ama bundan sonra sadece pro ürün almayı düşünüyorum tabi askerden geldikten sonra..
![]()
Şu bidonlardakiler ne işe yarar öğrensem onlardan alıcam sadeceNette özel şişeleride var sık sık dur
Bu arada bana fiyat alacaktın unuttun sanırım, gerçi bostancıdan alacaksan ben APC için 45tl fiyat almıştım
Buda benim amatör koleksiyonum
Eldiven ıslaktı koymadım artık onu
![]()
Dün gece 12 de Autogeek de naşağıdaki ürünleri sipariş ettim.Sonu ne olur bilemem..
Qty Product Code - Product Name
----------------------------------------------------------------------
1 G-12718 - Meguiars NXT Generation Tech Wax
1 G-12664 - Meguiars NXT Generation Car Wash
1 G-10307 - Meguiars SCRATCH X
1 G-13508 - Meguiars Hot Rims Mag & Aluminum Polish
1 B-6335 - Spoke Wheel Brush
1 WW-1201 - 8 oz. Wheel Wax
1 X-3080 - Meguiars Even-Coat Applicator
10 X-3002 - Meguiars Microfiber Wash Mitt
1 X-2010 - Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel
1 GR-11231 - Griot's Garage Speed Shine Micro Fiber Clot
----------------------------------------------------------------------
Ardından da ebay den Collinite#915 Marque D' Elegance Premium SHOW CAR Wax
sipariş ettim.Bu kargoya verilmiş şimdi mesag geldi..
Super Degreaser -> Uzman Kir sökücü. Özellikle yaz aylarından sonra davlumbaz içlerini aracın altını temizlerken çok işe yarıyor. Fakat boya bölümünde çok kullanma taraftarı değilim. Belki jant ve kapı altları olabilir.
All Purpose Cleaner (APC) -> Çok amaçlı Temizleyici. Aracın heryerinde kullanabilirsin. Hatta aracını köpürtme sistemi yaparak yıkayacak isen onda bile kullanabilirsin. Daha çok temizleyici amaçlıdır, pek conditioner tipinde iş yapmaz. Bu yüzden iki kat yıkama yapıyorsan bir adette conditioner şampuan almanı öneririm.
[QUOTE=FaBeRgE;805951]Şu bidonlardakiler ne işe yarar öğrensem onlardan alıcam sadeceNette özel şişeleride var sık sık dur
Bu arada bana fiyat alacaktın unuttun sanırım, gerçi bostancıdan alacaksan ben APC için 45tl fiyat almıştım
Buda benim amatör koleksiyonum
Eldiven ıslaktı koymadım artık onu
bidondakiler fiyatlarına göre çok iyi iş yapan ürünler kırmızı olan motor temizleyici yeşil olan çok amaçlı temizleyici kısaca iç dış heryerde kullanabiliyosun ve suyla karışım yaparak kullanıldığı için 1 bidon senelerce yetebilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)