Arkadaşlar elle uygulama için megy swirl x çok yorucu doğrudur..Ama Autoglym Super Resin Polish ( AG SRP ) TR de var...Tavsiye ederim..
http://www.obeyticaret.com/tr/index.php?sayfa=iletisim
SwirlX yerine el ile ScratchX kullansak, üstüne NXT uygulasak nasıl olur acaba? Bende amatör makinede var aslında.
916 V6 Turbo
SRP dolgu özelliği baskın az derecede aşındırıcı bir polish ..NXT ise sentetik wax..
Polish aşındırıcılından yararlanıp çizik gidermek ve parlatmak için wax ise boyayı dış etkenlerden koruyup ekstra parlaklık vermek için kullanılıyor..
M_PROJECT; aracımda yıkama sonrası kurumala bezlerinden oluşan yuvarlak kılcal çizikler var. Daha önce amatör makinem ile Turtle Wax Scratch&Swirl Remover, üstünede Turtle Wax Color Magic+ renkli cila uyguladım. Sonuç mükemmeldi. MF bez, yıkama eldiveni ve sonax şampuan ile yıkamama rağmen çok kısa zamanda çizikler yeniden oluştu.
Antalyalogy; iki kere Swirlx yazmışsın tam olarak anlayamdım =)
Kusura bakmayın, soru cevap gibi oldu. Meg ürünlerini tanımadığım için karıştırdım biraz.
916 V6 Turbo
SRP çok az aşındırıcılığı olan daha çok çizikleri dolgu yöntemiyle maskeleyen bi ürün. Sonrasındada NXT yapılırsa aracın boyasının durumu çok kötü değilse, çok güzel sonuç çıkıyor ortayaSRP pahalı bir üründe değil üstelik.
Özgür abi açıklamış SRP yi görmemişim
Güzel ve çiziklerin olmadığı bir yüzey için ikisini kullanmak daha doğru.
SRP çizikleri maskelemek için kullanılan bir ürün (polish - pasta), Nxt ise (wax-cila) koruma oluşturma amaçlı bir ürün (asıl amacını parlatmak olarak bilsekte)
SRP için pasta yazdığıma bakmayın sakın, aşındırıcılığı çok az olan bir polishtir daha çok maskeleyerek kapatır çizikleri. Aşındırıcılığı az olmasına rağmen çok derin olmayan çiziklerde mükemmel sonuçlar çıkıyor ortaya (özellikle makine ile uygulandığında)
İlk olarak SRP yapıp sonrasında üzerine de NXT yaparsanız cam gibi güzel bir yüzeyÜzerinede Ultimate Quick Detailer ve MF le bir kat geçilirse de tadından yenmez
NOT: SRP çok başarılı bir ürün ama tekrar söylüyorum mucizeler beklemek lazım. Boyanın durumuda çok önemli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)