Kim alıyodu bende aliim beraber
Arkadaşlar olay biraz değişti 12$ sabit olan kargo sadece 2 ürün için geçerliymiş. O yüzden şu anda 2 tanesi yolda geliyor. Ürün başı 26$ 2şerli gruplar haline gelirseniz siparişleri geçebilirim veya kendinizde geçebilirsiniz. Nasıl isterseniz adreste sizin adresleri veririz direk kendi evinize gelir. Tarık az çok ebay olayını biliyor size yardımcı olur die düşünüyorum![]()
Diğer sipariş te ufak bir problem çıktı bnde İngilteredeki arkadaşıma Hem Glaze 7 hemde 915 i aldırttım fakat , Collinte 915 i nasıl uygulayacağım konusunda pek bir fikrim yok Glaze 7 de normal NXT gibi uygulanıyormus , collinte 915 ile ilgili internette okuduğum kadarıyla çok sert bir cila bıçak v.b. bişey ile alabilirsiniz yazıyor. Uyguladıktan sonra NXT gibi belli bir bekleme süresi varmı boyanın üzerinde parlatmadan önce Antalyalogy arkadaşımız aracına uyguluyormus sanırım kendi yardımcı olursa sevinirim...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
tmm da nasıl yanı ozmn bekleme süresi fln yok sür parlat gibimi ?
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Altın kural her türlü waxı sürülüp sürülmediği anlaşılmayacak derecede az sürün.
Sonra kurumaya bırakın parmağınızla sürdüğünüzde elinize toz olarak geliyorsa kurumuştur.
Akabinde güzel bir mikrofiber bezle silinip parlatılması gerekiyor..Parlatma işlemini tüm aracı bitirdikten sonra bir kez daha tekrarlarsanız iyi olur..
Bekleme süresi olmayan Show car Glaze07 gibi glaze ler ve Quick detailer lar..Sür beklemeden mikrofiber bezle temizle...
112 adet sayfa mevcut sana tavsiye olarak istersen onlari okuyarak baslayabilirsin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
okudum zaten ama daha bşaka fikirler almak istedim eldivenli yıkama kil ardından tekrar yıkama ve swirx ve nxt düşündüm ama pahalıya patlıycak gibi bu arada polisaj makinam var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)