bastırarakmı yapıosun acaba.. ben sadece yuzeysel gectım cızmedı gıbı geldı ama bakıyım baklım ayrıntılı![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
o degil de adam's'in mikrofiber bezi fenaymismeg supreme shine halt etmis
daha yeni almistim pisman oldum valla tolga'ninkini gorunce
Tolga'ninki bu sanirim.. yumusacik bisey.. gorunce yazar kendisi..
http://www.adamspolishes.com/p-409-a...els-2-pak.aspx
arkadaslar izmirde meguiars ürünleri kullanan yer varmı acaba ziebart yenıleme zamanım geldi meguiars yaptırmak istiyorum zıebart yerine
60 sayfa olmus, bi sayfada okumuştum bu harelenmelerle alakali ama bakiyorum bakiyorum bulamiyorum..
bütçeyi sarsmadan harelenmeleri hangi ürünle giderebilirim? meg. ve meg harici hangi ürün benim derdimi çözer?
teşekkürler![]()
00' Civic 1.6IES
Dün NXT, Mikrofiber yıkama eldiveni, Supreme shine ve water magnet'im geldi abd'den. Hayırlı uğurlu olsunŞimdi bostancı'dan şampuan ve quick detailer alıcam. Sonra da Emreyle birlikte ilk parlatmayı yaparız. Dimi Emre?
![]()
Loading World's Best Magazine...
quik , sil ve geç tarzı hızlı bir cila . Yıkamadan 2-3 saat sonra ince tabaka tozlansa bile silebilme imkanı sunuyor aynı zamanda aracın cilasını tazeliyor. Mesela kullanımına örnek vermek gerekirse kurumaya yüz tutmuş kuş pisliğinin üst tabakasını ıslak mendille silip , asıl boyaya yapışan asitli yüzünü quik ile çok rahat temizleyebilirsiniz.
Nxt ise likit ciladır , hızlı uygulaması yoktur , tertemiz yüzeye yapılması tavsiye edilir aksi takdirde yüzeyi çok güzel çizer![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)