Hd poxy nasıldır? Dayanım süresi yaklaşık ne kadar?
Fusso var elimde ama, yinede başka ürün denemek istiyorum.
para harcamak istiyosan al. iyi bir cila istiyosan ki cila devri kapanalı cok oldu carnauba secıcen.
en guzelı sprey parlatıcı ve su kaydırıcı sec sen kendıne hem daha az yorulursun.
divortex ürünlerini kullanan var mı ?
Farlarım çok sarardı. Klasik Opel. Sadece iki far içinde plastX alınır mı. Yoksa kalın pasta sonrasında iyi bir cila aynı sonucu verir mi? En azından almışken iki farklı ürün alayım elimin altında dursun düşüncesindeyim.
Konu BRKBRDL tarafından (16-04-2018 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
gtechnic w6 / auto finesse iron out ürünleri arasından hangi demir tozu sökücüyü tavsiye edersiniz?
birde tahmini olarak bir araca ne kadar gider, bölünmüş alıcam ona göre
BMW M direksiyon simidinin parlamaması için yardımcı solisyon gibi bişi mevcut mu?
finale var zaten şuan bende ama sadece yıkama sonrasında kullanıyorum onu, bana yıkama esnasında işimi görücek bi ürün lazım, çünkü şampuanlarken süngerle o pislikleri tek tek çıkarmaya çalışıyorum baya zorlayıcı oluyor. Aracın tavan ve kaputu görseniz benekli köpekler gibi.
Citrus bu konuda işimi görür mü ?
Apc deriler için yanlış sonuçlara yol açabiliyor,içindeki güçlü temizleyiciler deri yüzeyi için pek uygun görülmez temizlik yapar fakat uzun vadede geri dönüşü olmayan yıpranma bırakır araç koltuklarınız da deri ise ona göre ürün önerisinde bulunabilirim. f/p olarak en dengeli şekilde öneride bulunmak için
Merhabalar, hem temizlik hem koruma için koruma uygulamak için yüzeyin en temiz hali gerekli kirlerin yüzeye hapsolmaması için temizlik ve ardından koruma gerekli butik ürünler denedim auto finesse,auto glym, valet pro bunlar biraz uygun ürünler fakat derilerinizin en iyi bakımı colourlock ürünleri ile olacaktır model yılı yeni olarak düşünüyorum hafif deri temizleyici ve deri kalkanı ürünleri tercih edebilirsiniz yüzeyi besleyerek uv koruması gerçekleştirip zaman içerisinde parlamayı en aza indirgeyecektir![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)