teşekkürler
aslında sulandırılmış hazır spreylerin kullanımının daha kolay olduğunu düşünüyorum
Auto Finesse Aqua Coat ile Gyeon Wet Coat arasında kaldım
bu ikisini tavsiye eder misiniz ?
ya da kullanan varsa karşılaştırma yapabilir mi, hangisi daha iyi, hangisinin uygulaması daha kolay vb ?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Yarın için Kartal-Sancaktepe civarında elden satın alabileceğim hızlı cila satan dükkan bilgisine ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?
Bir de el ile uygulaması kolay, uygun fiyatlı bir ürün önerebilirseniz sevinirim
ÇBS Belco diye bi ürün buldum, uzun süredir üretilen bir malzemeymiş. Kullananların çoğu memnun gibi duruyor. Kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
ikisini de kullanmadım ama detail box görkem abinin sitede aqua coat var daha iyi bir bilgiyi o verir,yalnız benim gördüğüm sulandırılan bir ürün değil 1l için fiyatı pahalı olur ki gyeon da o şekilde,gyeon için benim gördüğüm 3-6 ay koruma denmiş ama şahsen ben hızlı cilayı keyfi olarak sürekli atıyorum o yüzden tercih etmedim
zaten araştırdıkça insanın kafası karışıyor aslında hepsi birbirine yakın ürünler bence
Uygulama kolaylığı eşit, aracı yıkadıktan sonra ıslakken fısfıs, akabinde durula.
Ben wetcoat ı 8-10 lt kadar kullanmışımdır, aquacoat ı da 3-4 paket kullandım @grkm sağolsun önermişti
Ama sonuca gelirsek ben şuan wetcoat alırım, aquacoat wetcoat kadar kalıcı ve kaydırıcı-boncuklanma yeteneğine sahip değildi benim tecrübelerimde
wetcoat 5 hafta , 8/10 boncuk , 9/10 kayganlık
aquacoat 3.5 hafta , 6.5/10 boncuk , 8/10 kayganlık
bence
Edit : + aquacoat leke yapıyordu benim arabalarımda (füme corolla, siyah polo, beyaz giulietta)kokusu aşık eder kendine
![]()
Run flat lastiklerde parlama sorunu mu var acaba W205 im var Meguiar's Endurance kullanıyorum sadece ilk sürdüğümde biraz parlıyor sonrasında matlaşıyor parlaklık kalmıyor lastik yanakları 40/45 belki ondan diyeceğim ama passat cc vardı onun lastik yanakları 40 tı onda gayette iyi parlıyordu.
Bende endurance kullanıyorum. Lastiklerim RFT değil ama benim gözlemlediğim endurance altında başka bir parlatıcının kalıntısı var ise pek tutunamıyor. Lastiklerini APC yada farklı bir güçlü bir temizleyici ile temizlemeni sonrasında endurance kullanmayı denemeni tavsiye ederim hocam
'14 Seat Leon TDI
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
selamlar,
önerebileceğiniz güzel bir kurulama bezi var mı fiyatı çok uçuk olmayan? mevcut bezin ömrü doldu sanırım siyah araçta iz ve su tanecikleri kalıyor.
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
selam,
site güvenilirdir, kendimde aldım ve üründen çok memnunum. tavsiye ederim.
MİKROFİBER BEZ | SuperClean Mikrofiber
OEM+
3 yildir Perwoll kullaniyoruz yalniz son zamanlarda icine fazla esans koymaya basladilar ve artik daha alerjik etki yaratiyor bende , eskiden Woolite uygun fiyata satilirdi ve gayet iyi kalitedeydi.
Perwoll fiyat olarak cok uygun bu arada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)